HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Pro-Ject Phono Box DS RIAA-/phono-voorversterker

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Phono Box DS RIAA-/phono-voorversterker

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Pro-Ject Phono Box DS is een serieuze RIAA-/phono-voorversterker dat geluid van de platenspeler met een indrukwekkend geluidskwaliteit weergeeft. Bovendien kunnen de instellingen praktisch en exact worden aangepast aan het element.

Pro-Ject Phono Box DS - minimale vervorming voor maximaal vinylgenot

De Phono Box DS is een echte hi-fi RIAA-/Phono-voorversterker van Pro-Ject tegen een betaalbare prijs. Het is de perfecte match voor een hoogwaardige platenspeler van Pro-Ject, heeft geavanceerde configuratie-opties en kan worden aangepast aan elke MC of MM pick-up. Met deze RIAA versterker krijgt je systeem een serieuze upgrade.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Lees ook meer over dit product op de website van de fabrikant.

Specificaties

  • Afmetingen : 103 x 72 x 144 mm

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen