HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

BESPAAR 10% OP VINYL >>

Pro-Ject Ground it E Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Ground it E  Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Ground it E is een 4 kilo zware basisplaat voor draaitafels. Dit loodzware fundament gaat de ongewenste trillingen tegen die je kunt krijgen als de draaitafel op een plank of hifi-meubel staat. In hoogte verstelbaar, verkrijgbaar in het zwart.

Pro-Ject Ground it E – dit zwaargewicht houdt alle trillingen tegen

De Ground it E is een 4 kilo zware basisplaat voor draaitafels. Dit loodzware fundament vangt de ongewenste trillingen op die de geluidskwaliteit en dynamiek van de muziek kunnen beïnvloeden. De kegelvormige pootjes zijn in hoogte verstelbaar en de zwarte meubelfinish past perfect bij je mooie draaitafel. 

Het is heel belangrijk dat draaitafels een stabiele basis hebben. Zo voorkom je namelijk dat de extreem gevoelige naald kleine, ongewenste trillingen registreert, wat weer kan leiden tot een onnauwkeurige basweergave, een onduidelijk geluidsbeeld en zelfs tot akoestische feedback. Met de Ground it E heb je hier geen last meer van, en klinken je platen strakker, helderder en dus gewoon beter dan ooit!

De Pro-Ject Ground it E is verkrijgbaar in het zwart. 

Specificaties

  • Basisplaat voor draaitafels
  • Gemaakt van MDF
  • Afmetingen met voetjes in hoogste positie: 48 x 39 x 5,1 cm (BxHxD)
  • Afmetingen met voetjes in laagste positie: 48 x 39 x 2,7 cm (BxHxD)
  • Gewicht: 4,1 kg 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen