HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Pro-Ject Clamp it Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Clamp it  Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Clamp it is een mooi en handig platengewicht dat resonanties tegengaat door het contact tussen je LP’s en het draaiplateau te verminderen. Door hem vast te klemmen kun je zelf de druk regelen tussen je platenmat en eventuele kromgetrokken platen.

Pro-Ject Clamp it – platengewicht elimineert resonanties

Clamp it is een elegant platengewicht dat het geluid van je vinylcollectie verbetert door de resonanties tussen je LP’s en het draaiplateau tijdens het spelen te dempen. Je klemt de Clamp it vast op de spindel boven op de plaat, en bepaalt zo zelf de druk. Erg handig als je plaat een beetje krom is of golft.

Sommige platengewichten rusten zwaar op de plaat. Dat kan problemen opleveren bij goedkopere draaitafels, omdat de lagers niet berekend zijn op deze extra belasting. En je kunt ook de druk niet afstellen, wat wel kan met Clamp it.

Clamp it heeft een schitterend ontwerp van gedraaid aluminium en leer, waarmee hij iedere draaitafel tot een lust voor het oog maakt.

Opmerking: Sommige modellen draaitafels hebben een korte centrale lagerpen, waardoor de Clamp it zich niet kan vast klemmen. Dit geldt voor de TT-1 en de NAD C556. Op deze modellen raden we het gebruik dan ook af.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Pro-Ject. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

Platengewicht met klemmechanisme
Gemaakt van aluminium en leer
Afmetingen: 7,8 x 3,3 cm (doorsnede/hoogte)
Gewicht: 120 gram

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen