HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

CLIC 220-2 Meubel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
CLIC 220-2 Meubel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De 220-2 is een hifi-meubel van de hoogste kwaliteit. Twee compartimenten en twee legplanken met genoeg ruimte voor een mini-installatie en extra apparaten. Ontworpen om aan de muur te hangen. Diepte 37 cm, exclusieve zwarte, witte of grijze lak.

clic 220-2 – exclusief en functioneel hifi-meubel met een diepte van 37,5 cm en twee compartimenten

De 220-2 is een hifi-meubel van de allerhoogste kwaliteit. Met twee compartimenten en twee legplanken heb je genoeg ruimte voor een mini-installatie en extra apparaten, accessoires enz. De 220-2 is ontworpen om aan de muur te hangen of je kunt er een 40” TV op zetten.

Hij is 37 cm diep en kan ook gecombineerd worden met andere modules van clic. Inclusief twee legplanken en achterwanden. Lades, deurtjes, afdekplaat, ophangsysteem en andere accessoires apart verkrijgbaar.

De clic 220-2 is verkrijgbaar in zwarte, witte of grijze lak. Basismeubel wordt gemonteerd geleverd. De accessoires (deurtjes, lades, wielen enz.) kun je zelf heel eenvoudig bevestigen. 

Specificaties

  • clic-meubel van 2 compartimenten breed
  • Materiaal: 22 mm dik MDF met polyurethaanlak
  • Inclusief 2 legplanken
  • Buitenmaten: 102,4 x 36,6 x 37,5 cm (BxHxD)
  • Binnenmaten per compartiment: 48,2 x 32,4 x 31,4 cm (BxHxD)
  • Interieurdiepte zonder achterwand: 36,3 cm
  • Lades, stoffen/houten deurtjes, kabelgoot, ophangsysteem enz. apart verkrijgbaar*
  • Kleur: Wit, zwart of grijs

* Gebruik bij montage van een clic-meubel aan de muur schroeven en pluggen die geschikt zijn voor de belasting en het materiaal waaruit de muur bestaat (gips, hout, beton enz.). Vraag eventueel om hulp bij de plaatselijke bouwmarkt.

Alle basismeubels van clic worden gemonteerd geleverd. De accessoires (deurtjes, lades, wielen enz.) kun je zelf heel eenvoudig bevestigen. 

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.