HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

CLIC 05 Bovenplaat

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
CLIC 05 Bovenplaat

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Dit clic-kabeldeksel is de finishing touch voor de bovenplaat van een clic-meubel. Kies voor de gesloten versie als er geen kabels doorheen hoeven te lopen. Of kies de open versie voor standaardkabels, flatscreens of een kabelgoot. Van aluminium.

clic-KABELDEKSEL – DE FINISHING TOUCH VOOR clic-MEUBELS

Met een kabeldeksel ziet de bovenplaat van een unnu-meubel er altijd perfect uit. Kies voor de gesloten versie (05B) als er geen kabels door de bovenplaat lopen. Het open deksel met gleuf (05A) is perfect voor bijv. een tafellamp of een ander apparaat, maar als je meer of dikkere kabels gebruikt – bijv. van en naar de TV – dan kun je kiezen voor de 05C, die hier speciaal voor is ontworpen. 

Als de TV boven het meubel hangt, kun je alle kabels heel netjes wegwerken in een kabelgoot. In dat geval heb je een deksel met grotere opening nodig (05D) die perfect past bij de elegante kabelgoot van unnu.

Alle clic-kabeldeksels zijn gemaakt van aluminium.

Specificaties

  • Kabeldeksel voor clic-meubels
  • Materiaal: Aluminium
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Open (05A), gesloten (05B), open voor flatscreen (05C), open voor kabelgoot (05D)

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.