Shop Menu

HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HiFi Klubben klantenclub

Word gratis lid van onze klantenclub en krijg 60 dagen BUY & TRY, PRICE MATCH en maar liefst 5 jaar garantie op alle producten!

Bij HiFi Klubben matchen we de prijzen van een groot aantal winkels in Nederland, online en offline! HiFi Klubben is dus nooit duurder, maar wel altijd beter! Want waar krijg je, naast de wettelijke garantie, standaard 5 jaar garantie op al je aankopen? Gratis! En bovendien heb je met 60 dagen ‘Buy & Try’ ruim de tijd om je aankoop thuis uit te proberen!

PRIJSMATCH

Wij matchen de prijzen van onderstaande officiële Nederlandse dealers, met als enige voorwaarde dat het betreffende product daadwerkelijk bij deze dealers direct uit voorraad leverbaar is.

 

Amazon.nl (m.u.v. “partners van Amazon") 
BCC
Bol.com (m.u.v. “partners van Bol") 
Coolblue
Electroworld
EP
Expert
HOBO hifi
iEar
MediaMarkt
Platte TV
WiFi Media

 

Als je een artikel toch tegen een lagere prijs vindt, neem dan gewoon contact met ons op via de winkel of de klantenservice – dan passen wij de prijs aan!

5 JAAR GARANTIE

Bij HiFi Klubben krijg je altijd 5 jaar volledige garantie op alle producten – gratis! Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van onze klantenclub. En ook dat is helemaal gratis! Deze extra garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

GOED ADVIES

We geven je altijd een eerlijk en gedegen advies, bij TV’s en audio. We weten alles van de producten die we verkopen. We inventariseren jouw behoefte en vullen samen met jou je wensen in. Zonder vage verkooptrucs! Uiteindelijk helpen we je aan de BESTE oplossing – niet de duurste!

60 DAGEN TRY & BUY

Als je bij ons iets koopt, krijg je 60 dagen bedenktijd op alle artikelen, of je ze nu online hebt gekocht of in één van onze winkels.  Meer info over TRY & BUY

OVERIGE VOORDELEN

Verder ontvang je als lid uitnodigingen voor exclusieve events, speciale leden-aanbiedingen en onze nieuwsbrief met interessante wetenswaardigheden en het laatste HiFi nieuws.

Meld je hier gratis aan!

Data bescherming