HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

BUY & TRY – 60 DAGEN UITPROBEREN

Bij HiFi Klubben kun je je nieuwe apparatuur eerst 60 dagen thuis uitproberen. Zo heb je genoeg tijd om zelf te beslissen of dit jouw droominstallatie is.

Bij HiFi Klubben zijn we er rotsvast van overtuigd dat het leven leuker is met goed geluid. En we denken ook dat je niet meer zonder wilt als je het verschil eenmaal hebt gehoord. Daarom krijg je van ons de mogelijkheid om alles eerst thuis in je eigen woonkamer uit te proberen.

Als je bij ons iets koopt, krijg je 60 dagen volledig retourrecht op alle artikelen, of je ze nu online hebt gekocht of in één van onze winkels. De enige uitzondering zijn TV’s, projectoren en artikelen die speciaal moeten worden besteld.

Terugbrengen wanneer je wilt

Het consumentenrecht bepaalt dat een artikel in dezelfde staat moet worden teruggebracht als toen het werd gekocht. Ook moet je de aankoopbon kunnen overhandigen, en als we de oorspronkelijke verpakking ook nog terugkrijgen, zijn we helemaal blij. Maar afgezien daarvan mag je het artikel natuurlijk uitpakken en 60 dagen thuis uitproberen.

Als je spijt hebt van je aanschaf, lever je hem gewoon weer in bij een van onze winkels of je stuurt hem weer terug naar de webshop. Je kunt dan gebruik maken van het retourformulier.

Je hoeft ons niet te vertellen waarom je het artikel terugstuurt – maar we willen het natuurlijk wel graag weten. Dan kunnen we je in de toekomst namelijk nog beter helpen.

Prijsgarantie – jouw zekerheid voor de beste koop

Als HiFi Klubben de prijs voor het artikel dat je hebt gekocht binnen de retourperiode van 60 dagen verlaagt, hoef je niets te doen! Je krijgt het prijsverschil dan van ons dan automatisch terug na 60 dagen in de vorm van een prijsgarantievoucher. Zo betaal je nooit te veel!

Tip: dozen bewaren

Als je de mogelijkheid hebt hopen we dat je de dozen van je nieuwe apparatuur wilt bewaren. Dan zijn ze beter beschermd, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of ze laat repareren. En bewaar je aankoopbewijs – dan kun je het gratis laten repareren binnen de garantieperiode, mocht dat nodig zijn. Als je lid bent van onze klantenclub, vind je je aankoopbewijzen onder ‘Mijn pagina’ op hifiklubben.nl.

Vraag het aan de HiFi Klubben klantenservice

Heb je nog vragen over onze artikelen of retourzendingen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. We staan altijd voor je klaar.

Telefoon en WhatsApp: 085-3012181
Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 21:00
Zaterdag: 9:00 tot 17:00

klantenservice@hifiklubben.nl

Hier kun je zien hoe je een artikel terugstuurt naar onze webshop

Onze volledige verkoopvoorwaarden vind je hier

Lever je oude apparaten in - voor een beter milieu

Bij alle winkels van HiFi Klubben kun je terecht om je oude electronische (bruingoed) apparaten zoals een TV, versterker, dvd- of cd-speler, luidsprekers enzovoorts in te leveren. 

Als je een oud elektrisch apparaat inlevert in onze winkel, is dit niet het einde. Het is een nieuw begin. Door apparaten te recyclen tot nieuwe grondstoffen, kunnen weer nieuwe producten worden gemaakt. Zo ontstaat een cirkel van produceren, gebruiken, inleveren, recyclen en wederom produceren. 

HiFi Klubben werkt hiervoor samen met Wecycle, de stichting zonder winstoogmerk die in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt.