HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Hi-Fi Klubben Cadeaubon

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Hi-Fi Klubben  Cadeaubon

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Wil je iemand feliciteren? Of zomaar blij maken met een cadeau? En zou je iets moois van HiFi Klubben willen geven maar weet je niet wat? Je hoeft niet langer te zoeken, want iedereen is blij met een cadeaubon van HiFi Klubben!

De HiFi Klubben cadeaubon - iedereen wordt er blij van!

De cadeaubon kan in alle winkels van HiFi Klubben in Nederland ingeleverd worden, vanaf de datum van uitgifte is de bon 1 jaar geldig. Je kunt je cadeaubon natuurlijk ook in de HiFi Klubben winkel aanschaffen.

De cadeaubon wordt verpakt in een envelop en per aangetekende post verstuurd vanuit de webshop. Zo weten we zeker dat jij de enige bent die de cadeaubon kan ontvangen. Je kunt de cadeaubon betalen als je hem ophaalt in de winkel of je kunt vooraf betalen in de webshop via iDeal of Mastercard/VISA. Bij de online kassa zie je precies hoe het werkt.

Je kunt de cadeaubon in z’n geheel of in delen inruilen voor producten in onze winkels, ze kunnen niet omgewisseld worden voor contant geld. 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.