HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

PARTTIME VERKOOPMEDEWERKER M/V

Voor onze winkel in Eindhoven

HiFi Klubben is de grootste leverancier van kwaliteits audio- en videoproducten in Scandinavië – sinds 1980! “Waar voor je geld” en een ongekend hoog service niveau zijn de kenmerken waar HiFi Klubben groot mee is geworden – met een klantenclub van ruim 900.000 leden! Sinds 2012 is HiFi Klubben actief in Nederland en inmiddels hebben we winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht!

Voor onze winkel in Eindhoven zijn we op zoek naar:

part-time verkoopmedewerker m/v

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het adviseren en begeleiden van onze klanten bij het maken van hun keuze in de winkel.

Werktijden zijn in overleg maar belangrijk is dat je doordeweeks beschikbaar bent, maar vooral op zaterdag en zondag. Flexibiliteit is het toverwoord! We bieden je een leuke baan met een hoop zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. En uiteraard een passend en goed salaris!

Lijkt het je wat om te komen werken bij de leukste beeld- en geluidwinkel van Nederland?

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV per email naar Hans Peter Rietveld: hpr@hifiklubben.nl

Voor informatie kan je bellen naar 06 – 46 12 09 30.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.