HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Parttime klantenservice- en webshop-medewerkers M/V

Voor de HiFi Klubben Webshop en Klantenservice

HiFi Klubben is de grootste leverancier van kwaliteits audio- en videoproducten in Scandinavië – sinds 1980! “Waar voor je geld” en een ongekend hoog service niveau zijn de kenmerken waar HiFi Klubben groot mee is geworden – met een klantenclub van ruim 900.000 leden! Sinds 2012 is HiFi Klubben actief in Nederland en inmiddels hebben we winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht!

Voor de HiFi Klubben Webshop en Klantenservice zijn we op zoek naar: 

PART-TIME klantenservice- en webshop-medewerkers m/v

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het adviseren en begeleiden van onze klanten bij het maken van hun (online) keuze. Ook het verwerken van bestellingen die via de HiFi Klubben webshop zijn geplaatst en telefonische en schriftelijke ondersteuning horen hierbij. Tevens help je mee aan het actueel houden van de website.

Kennis van audio/TV-apparatuur en netwerken is een voordeel, maar zolang je er interesse in hebt, geen nood, wij zorgen ervoor dat je de nodige training krijgt. Belangrijker vinden we dat je meedenkt met onze klanten om ze de beste oplossing te bieden die bij ze past.

Werktijden zijn in overleg maar belangrijk is dat je ’s avonds en in de weekenden beschikbaar bent. Flexibiliteit is het toverwoord! We bieden je een leuke baan met een hoop zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. En uiteraard een passend en goed salaris!

Woon je in de regio Amsterdam, ben je nauwkeurig, oplossingsgericht en lijkt het je wat om te komen werken bij de leukste beeld- en geluidwinkel van Nederland?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV per email naar Hans Peter Rietveld: [email protected]

Voor informatie kan je bellen naar 06 – 46 12 09 30.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.