HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Parttime Inpakhulp m/v gezocht

Voor de HiFi Klubben Webshop

HiFi Klubben is de grootste leverancier van kwaliteits audio- en videoproducten in Scandinavië – sinds 1980! “Waar voor je geld” en een ongekend hoog service niveau zijn de kenmerken waar HiFi Klubben groot mee is geworden – met een klantenclub van ruim 900.000 leden! Sinds 2012 is HiFi Klubben actief in Nederland en inmiddels hebben we winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht!

Voor de HiFi Klubben Webshop zijn we op zoek naar: 

PART-TIME INPAKHULP M/V

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, verpakken en verzendklaar maken van onze online bestellingen. Verder verricht je controlewerkzaamheden en etiketteer je de verzendingen. Je houdt de voorraad goed bij en stuurt bij waar nodig.

Werktijden zijn (ongeveer) tussen 14:00 en 17:00 uur, van maandag tot en met zaterdag. Als je niet alle dagen beschikbaar bent is dat geen probleem.

We bieden je een leuke (bij)baan (bijvoorbeeld naast je studie) met een hoop zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en uiteraard een passend salaris!

Ben je nauwkeurig, oplossingsgericht, woon je in de regio Amsterdam en lijkt het je wat om te komen werken bij de leukste online beeld- en geluidwinkel van Nederland?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV per email naar Hans Peter Rietveld: [email protected]

Voor informatie kan je bellen naar 06 – 46 12 09 30.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.