HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

ERVAREN BUITENDIENST MEDEWERKER

Wij zoeken met spoed een buitendienst medewerker (regio Amsterdam)

De geschikte kandidaat is op korte termijn beschikbaar en heeft grote affiniteit met en ervaring in onze branche. Dat wil zeggen dat het aansluiten van een stereo- of surround installatie geen geheimen voor je kent en dat het ophangen en programmeren van bijvoorbeeld een 4K Samsung televisie haast “blind” gebeurt. Daarnaast is het van het allergrootste belang dat je zeer uitgebreide (ZEER UITGEBREIDE!) ervaring hebt met computers en computernetwerken! Muziek komt namelijk al lang niet meer van één bron uit één kamer – multiroom muziekweergave zal voor een belangrijk deel je dagelijkse werk bepalen. Je bent werkzaam voor de HiFi Klubben winkels in de Randstad.

Denk je bij bovenstaande “dat kan ik allemaal!”, bedenk dan ook nog dat je uiteindelijk het visitiekaartje van de HiFi Klubben winkel bent en vaak het laatste gezicht wat klanten zien nadat ze hun mooie nieuwe apparatuur bij ons gekocht hebben. Het is dus van het grootste belang dat je een fantastische indruk achterlaat. Kernwaarden hierbij zijn: correct gedrag, netjes en schoon werken, goed Nederlands (en Engels!) spreken, probleemoplossend denken, stressbestendig en uitermate service gericht. Het spreekt voor zich dat je een rijbewijs hebt!

En wat heeft HiFi Klubben je te bieden? De leukste audio/video winkel van Nederland (en Scandinavië!)  biedt je een zeer zelfstandige functie waarbij je dagelijks met interessante en uitdagende projecten te maken hebt en ieder moment van de dag de kans krijgt om mensen blij te maken. Uiteraard geldt hierbij een passend salaris inclusief een bonusregeling. Standplaats is de winkel aan de Rijnstraat in Amsterdam en het gaat hierbij om een dienstverband van 38 uur per week. De geschikte kandidaat woont in Amsterdam of directe omgeving.

Is je interesse gewekt? Schrijf dan een mail met CV en pasfoto naar Hans Peter Rietveld:

[email protected]

Voor nadere informatie kan je hem bereiken op telefoonnummer 06 - 46 12 09 30.