Skip to content

NAD T758v3 Surround receiver

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

De T758v3 is de betaalbaarste 4K NAD-receiver met BluOS, Dolby Atmos en heeft de geniale MDC-moduleconstructie voor toekomstige upgrades. Geluid, vermogen en features zijn van topkwaliteit, en hij is bijzonder gebruiksvriendelijk.

Artikelnummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stuk

{{product.sellableOnWebText}}

om dit artikel voor de ledenprijs te kopen
Normale prijs {{product.originalPrice}} Exclusief in de winkels te koop

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights NAD T758 – veelzijdige surroundreceiver met MDC-modules en een schitterend geluid

 • MDC-modules voor toekomstige upgrades
 • Dolby Atmos
 • BluOS geíntegreerd
 • Eenvoudige en overzichtelijke bediening
 • Goed geluid en veel vermogen

De T758v3 is de meest betaalbare surroundreceiver van NAD, dat bekend staat om zijn geniale en unieke MDC-modules. Met MDC kun je de receiver upgraden met toekomstige videofuncties. Zo heb je altijd het nieuwste van het nieuwste, zonder dat je steeds een nieuwe receiver hoeft te kopen. Slim en zuinig!

De 80 hifi-watt en een loodzware voeding zijn kenmerkend voor NAD en geven je genoeg vermogen en een perfect geluid bij ieder volume. Zo haal je het maximale uit een goed luidsprekersysteem van bijvoorbeeld DALI of B&W.

LET OP: De opgegeven 80 watt is gemeten als werkelijke hifi-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Als we meten zoals sommige concurrenten dat doen (een irritante pieptoon van 1 kHz over één kanaal) levert de T758v3 wel 150 watt. Sta daar eens bij stil als je receivers vergelijkt.

De T758v3 is verkrijgbaar in grafiet.

Tegens en voors

Voors

 • Constructie met MDC-modules (Digitaal)
 • Dolby Atmos
 • Eenvoudige en overzichtelijke bediening
 • Goed geluid en veel vermogen
 • HDMI 2.0 met 4K HDR, 3D/Audio Return Channel
 • Audyssey auto-setup/luidsprekerkalibratie
 • BluOS geïntegreerd
 • Ondersteunt alle hoge-resolutie beeld- en geluidsformaten
 • Relatief veel analoge aansluitingen
 • 7.1-kanaals pre-out
 • Zone 2-functie

Tegens

 • Geen digitale Audyssey-ruimtecorrectie
 • Geen geïntegreerde video-upscaling
 • Alleen de Digitale-modules kunnen geüpgraded worden

Omschrijving

HDMI 2.0 met 4K, HDR, BluOS audio streaming

De T758v3 heeft HDMI 2.0 met 4K, HDR, 3D pass-through en Audio Return Channel. Met Full 4K video kan je de aller nieuwste 4K-spelconsole of een 4K-Blu-ray-speler aansluiten en het 4K-beeld doorsturen naar je TV met 4K-ondersteuning. En met Audio Return Channel kan het geluid van een flatscreen zelfs naar de receiver worden teruggestuurd via dezelfde HDMI-kabel. Je hebt dus geen last meer van bergen kabels onder je TV en achter je kast.*

De T758v3 is gemaakt voor het hoge-resolutie digitale beeld- en geluidsuniversum. Dat is ook de reden dat de geïntegreerde upscaling voor video met standaardresolutie, bijvoorbeeld DVD’s, is weggelaten. Een Blu-ray-speler of TV zorgt meestal zelf voor deze upscaling, en als de signalen toch vooral komen uit een Blu-ray-speler of HD-spelconsole (die geen upscaling nodig hebben) kun je je geld beter steken in goed geluid.

Hij heeft wel nog steeds geïntegreerde analoog-naar-HDMI-conversie, zodat het videosignaal van alle oude analoge beeldbronnen (VHS, PS2, DVD-/HDD-recorder enz.) naar je flatscreen kan worden gestuurd via dezelfde HDMI-kabel als je gebruikt voor je nieuwste digitale apparatuur.

BluOS HD-audio streaming geïntegreerd

De T758v3 heeft BluOS aanboord is daarmee volledig comaptibel met Bluesound streamers voor Multiroom audio. BluOS ondersteund o.a. Spotify Connect, Tidal, Qobuz, Deezer, Juke en vele andere muziekdiensten. tevens is het voorzine van TuneIn voor de grootste collectie internetradiostations en podcasts. ook is het mogelijk om vanaf een lokale netwerkbron (zoals bijv. een NAS of eventueel een PC) muziek te streamen. Dit alles kan eenvoudig worden aangestuurd door de BluOS app welke beschikbaar is voor iOS en Androïd. tevens is voor Apple en Windows een Desktop controller beschikbaar.

Vermogen – een voorwaarde voor goed geluid

NAD heeft een uitstekende reputatie als fabrikant van de krachtigste en best klinkende receivers en versterkers ter wereld, zowel voor stereo als surround. Hun filosofie is dat high-tech features zinloos zijn als je niet genoeg vermogen en stroom hebt om er echt iets mee te doen. Daarom specificeert NAD het uitgangsvermogen altijd op basis van alle kanalen tegelijkertijd. Als je op deze manier meet levert de T758v3 7 x 60 watt, en dat is veel meer dan de meeste andere producten in deze prijsklasse. Als het kan, geven we ook het vermogen weer volgens de normen die onze concurrenten gebruiken. Op die manier krijg je een eerlijke vergelijking.

Met Modular Design Construction (MDC) krijgt je home cinema van NAD een tweede leven

De ontwikkeling van beeld- en geluidsformaten gaat zo snel dat fabrikanten van surroundapparatuur het bijna niet meer bij kunnen houden. Dit kan betekenen dat je je surroundreceiver binnen een jaar weer moet vervangen als je steeds het nieuwste van het nieuwste wilt. Met de unieke Modular Design Construction (MDC) van NAD krijgt je NAD-receiver een tweede leven dankzij upgrademodules voor de allernieuwste functionaliteit. De upgrades worden geïnstalleerd in de werkplaats van Hi-Fi Klubben, dus je bent je receiver wel even kwijt als je nieuwe modules wilt hebben.

De MDC-modules kosten behoorlijk wat, maar ze zijn ook van absolute topkwaliteit. En hoewel ze natuurlijk geen 100%-garanties voor de toekomst kunnen geven, ben je met NAD in ieder geval goed voorbereid. Je kunt er bijvoorbeeld op rekenen dat enkele van de genoemde ‘nadelen’ wegvallen dankzij toekomstige MDC-modules. Andere fabrikanten blijven gegarandeerd stilstaan!

Denk eraan dat, anders dan bij de grotere modellen van NAD, alleen de Digitale-module van de T758v3 geüpgraded kan worden. Maar aangezien vrijwel alle ontwikkelingen op het gebied van home cinema op HDMI-gebied gebeuren, is dit in de meeste gevallen meer dan genoeg.

Music First

De ‘Music First’-filosofie van NAD houdt in dat alle producten van dit bedrijf bedoeld zijn om perfect geluid te geven, voor zowel stereo als surround. Veel surroundreceivers die goed klinken bij films vallen door de mand als je er een gewone CD mee afspeelt. Dit komt doordat de fabrikanten goedkope IC-circuits en slechte onderdelen hebben gebruikt om geld te besparen. NAD gebruikt echter speciaal geselecteerde en hoogwaardige componenten in het hele signaalpad, en voorziet al zijn receivers van een zware en betrouwbare voeding, zodat ze ook probleemloos veeleisende muziek kunnen afspelen.

Als je naar stereo – bijv. CD’s – luistert, kan NAD’s unieke EARS 2 Surround Mode de ruimtelijke informatie in het bronsignaal analyseren en opdelen in zeven verschillende kanalen. Met EARS zit je midden in de muziek, op een relaxte en heel natuurlijke manier – veel overtuigender dan de primitieve ‘concertzaal’- of ‘stadion’-instellingen die je bij onze concurrenten ziet. En dat is NAD in een notendop: specificaties hoor je niet, geluid en muziek wel!

Eenvoudige installatie en handige bediening

Met de geïntegreerde auto-setup van de T758v3 kan iedereen een geavanceerde home cinema met een perfect geluid krijgen. Je hoeft alleen maar de luidsprekers en de bijgeleverde meetmicrofoon aan te sluiten. Vervolgens druk je op een paar knoppen van de afstandsbediening.

Binnen een paar minuten heeft de versterker het formaat van de luidsprekers, het kanaalvolume, de fase en het frequentiebereik van alle luidsprekers, inclusief de subwoofer, gecontroleerd en aangepast. Met auto-setup krijg je een perfect ingestelde versterker en een fantastische surroundervaring, zonder dat je een technische opleiding hoeft te volgen of urenlang de gebruiksaanwijzing moet bestuderen.

Zijn de basisinstellingen klaar, dan kun je tot wel vijf persoonlijke instellingen opslaan, voor bijv. je filmgeluid, voor de weergave van muziek, voor overdag of ’s avonds en nog veel meer. De T758v3 registreert automatisch het juiste surroundformaat en onthoudt ook je laatste instelling als hij uit stand-by komt. Erg handig voor dagelijks gebruik.

De HDMI-CEC-functie maakt alles nog gebruiksvriendelijker. CEC betekent in het kort dat de afstandsbediening informatie kan uitwisselen met een CEC-compatibele TV of andere CEC-compatibele apparaten – ook van andere fabrikanten. Je hebt zodoende in de meeste situaties maar één afstandsbediening nodig. Let er echter wel op dat de CEC-standaard nog steeds in ontwikkeling is, dus 100% compatibiliteit kunnen we niet garanderen.

Slimme aansluitingen

De T758v3 heeft meer dan genoeg aansluitingen voor dagelijks gebruik. Als je tevreden bent met een 5.1-systeem kun je de overgebleven versterkerkanalen gebruiken voor muziek in een andere kamer (Zone 2) of om je voorluidsprekers te bi-ampen voor nog betere geluidskwaliteit. Je kunt ook heel eenvoudig een iPod aansluiten via de ingang op de voorkant. 

* Hiervoor moet de TV ook Audio Return Channel ondersteunen.

Specificaties

 • Categorie : Surroundreceiver
 • Aantal versterkerkanalen : 7
 • Auto kalibratie/Auto EQ : Dirac Live Room Correction Suite
 • Surrounddecoders : Dolby Atmos, Dolby True HD, Dolby Digital, Dolby Prologic IIz,DTS-X*, DTS HD Master, DTS NEo, DTS, EARS, Enhanced Stereo
 • Radiotype : TuneIN (internetradio)
 • Line-ingangen : 3x analoog, 7x digitaal
 • Digitale ingangen : 2x SPDIF Coaxiaal, 2x SPDIF Optisch
 • Platenspeleringang : Nee
 • USB-aansluiting : Ja (achterzijde)
 • Hoofdtelefoonuitgang : Ja
 • Pre-out : 7.1
 • Composiet in-/uitgang : Nee
 • Component in-/uitgang : Nee
 • HDMI in-/uitgang : 3x in, 2x uit (master/slave)
 • HDMI versie : v2.0, HDCP2.2
 • Video scaler/processor : Nee
 • Ethernet streaming : Ja; BluOS
 • Multiroom : Ja, BluOS en 2e Zone out.
 • Afstandsbediening : Ja AVR-4 NAD systeem afstandsbediening
 • Kleur : Graphite
 • Afmetingen : 43.5 x 17.2 x 39.7 cm (BxHxD)
 • Gewicht : 15.4 Kg
 •  MDC (Modular Design Construction)
 • IHF dynamisch vermogen, 8 ohm: 137 watt
 • IHF dynamisch vermogen, 4 ohm: 243 watt
 • On-screen display via analoog/HDMI
 • Geheugen voor 5 persoonlijke basisinstellingen
 • HDMI-repeater
 • HDMI pass-through in stand-by**
 • Analoge video-switching/opconvertering voor componentvideo
 • DSP: 1 x 240 MIPS, 32-bit
 • D/A-converter: 24-bit/192 kHz
 • 2 x digitaal audio-out (coaxiaal, optisch)
 • Ingang voor iPod/MP3-speler op de voorkant (mini-jack)
 • Digitale audio-ingang op de voorkant (optisch)
 • Mogelijkheid om voorluidsprekers te bi-ampen
 • Inclusief kalibratiemicrofoon (Audyssey)
 • 1 x IR-in, 2 x IR-out
 • 12V trigger-out
 • RS-232-poort

** HDMI pass-through in stand-by verhoogt het energieverbruik.

NAD

NAD is een van de populairste merken bij Hi-Fi Klubben, en dat is niet voor niets. De geluidskwaliteit en het vermogen van NAD zijn hun geld namelijk dubbel en dwars waard. Als je vet geluid wilt, maar dan zonder franjes, overbodige knoppen en andere onzin, is NAD echt iets voor jou.

 • Maximale focus op geluidskwaliteit en vermogen
 • Producten voor muziek, home cinema en iPod
 • Zowel budget als high-end
 • Eenvoudig en functioneel ontwerp
 • Sommige modellen kun je opgraden met modules

Lees meer over NAD

Verder lezen

Boek een demo

Bij Hi-Fi Klubben kun je de producten zelf zien en horen voor je actie onderneemt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie, waardoor je nóg makkelijker kunt kiezen.

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier