HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HEOS by Denon AVR + Cambridge Minx Min 22 + Cambridge Minx X301 + HEOS 1 Surround systeem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AVR + Cambridge Minx Min 22 + Cambridge Minx X301 + HEOS 1 Surround systeem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De HEOS AVR is bedoeld voor mensen die houden van films en muziek, maar niet van grote apparaten, knoppen en lange kabels. En met dit pakket krijg je surroundgeluid met draadloze rear-channel luidsprekers Simpel, ultracompact en elegant!

HEOS AVR – gebruiksvriendelijke home-cinema voor het hele gezin

  • Echt surroundgeluid met centre-channel luidspreker, een krachtige subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers
  • Massief en vol geluidsbeeld voor stereomuziek
  • Compact ontwerp en eenvoudige bediening met HEOS-app (en traditionele afstandsbediening)
  • Internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer enz.
  • Onderdeel van het draadloze HEOS by Denon-multiroomsysteem

De HEOS AVR is een geniale oplossing voor mensen die houden van home-cinema en muziek, maar niet van grote apparaten, overbodige knoppen en lange kabels door de woonkamer. Eindelijk een echte home-cinema met surroundgeluid voor het hele gezin.

Dit pakket bevat de ultracompacte Minx Min 22-satellietluidsprekers voor de voor- en achterkanalen. De Minx X301-subwoofer van Cambridge met 300 watt vermogen neemt de allerlaagste tonen voor zijn rekening. En als kers op de taart zorgt de compacte en draadloze HEOS 1 voor de achterkanalen. Je hoeft dus geen kabels meer te trekken tussen de HEOS AVR en de rear-channel luidsprekers, wat alles natuurlijk een stuk eenvoudiger maakt.

De HEOS AVR is het middelpunt van het entertainmentsysteem bij jou thuis. Iedereen kan hem gebruiken en of je nu naar films kijkt, muziek luistert of gamet – de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos!

Eindeloos veel streamingmuziek
Alle muziek in de hele wereld streamen via internetradio en de meest populaire streamingservices van dit moment, zoals Spotify Connect, TIDAL en Deezer. En dankzij Bluetooth zit je nooit zonder draadloze muziek.

Draadloze muziek in het hele huis
De HEOS AVR hoort bij het populaire multiroomsysteem HEOS by Denon. En je kunt heel snel en eenvoudig uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en streamers in zoveel kamers als je maar wilt. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

Kom de HEOS AVR eens proberen bij Hi-Fi Klubben.

Meer informatie over de HEOS AVR

Meer informatie over de CAMBRIDGE MINX MIN 22

Meer informatie over de Cambridge Minx X301

Meer informatie over de HEOS 1

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.