Skip to content
Soundboks Soundboks The New Soundboks + Gearboks Cable Draadloze luidspreker met Bluetooth Draadloze luidspreker met Bluetooth

SoundboksThe New Soundboks + Gearboks CableDraadloze luidspreker met Bluetooth

Keihard feesten en tegelijkertijd je telefoon opladen met je luidspreker. Een slimme oplossing als er geen stopcontact in de buurt is.
Bespaar€ 49,00
set€ 899,00
Van€ 948,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

The New SOUNDBOKS + GearBoks Cable – de ultieme festivalluidspreker om je telefoon op te laden

The New SOUNDBOKS is de ultieme festivalluidspreker! Deze Bluetooth-luidspreker werkt op een accu en kan elk feest op gang brengen met een verbijsterend volume – uur na uur na uur. Maar je moet natuurlijk wel kunnen streamen vanaf je telefoon – en daar heb je stroom voor nodig.

De GearBoks Cable is een van de vele accessoires die slimme en onafhankelijke start-ups hebben ontwikkeld naar aanleiding van het ongekende succes van de SOUNDBOKS. Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de SOUNDBOKS en het andere op je telefoon – dan kun je die opladen terwijl de muziek ongestoord verder gaat. Dus geen gedoe meer met powerbanks die je toch nooit kunt vinden of een wanhopige zoektocht naar een vrij stopcontact voor je oplader.

The New SOUNDBOKS is verkrijgbaar in het zwart.

Let op: Elke keer als je een telefoon oplaadt met de GearBoks Cable, speelt je SOUNDBOKS een paar uur minder muziek.

Let op (2): De GearBoks Cable is een zelfstandig product. Het is geen officiële SOUNDBOKS-accessoire en heeft niets te maken met het merk SOUNDBOKS.

Deze set bevat

Met deze slimme USB-oplaadkabel kun je je telefoon opladen met een SOUNDBOKS. Hij werkt voor alle telefoons en is beschermd tegen overbelasting.
Aantal / 1 stuk(s)
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 49,00
Laat je omverblazen door een tsunami aan geluid! Dit monster is niet te stoppen en kan alles aan.
Aantal / 1 stuk(s)
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 899,00

Highlights

  • Extreem volume (tot 126 dB)
  • Tot 40 uur speelduur (zonder telefoon opladen)
  • Water-, sneeuw-, kou- en hittebestendig
  • De GearBoks Cable kan alle telefoons en tablets met USB-aansluiting opladen
  • Beveiligd tegen overbelasting en lekstroom