HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos PLAYBAR + ONE SL + SUB Soundbar/draadloos luidspreker

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBAR + ONE SL + SUB Soundbar/draadloos luidspreker

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Streamingsurroundsysteem met de soundbar, subwoofer en compacte ONE SL luidsprekers van Sonos. Eenvoudig te installeren met de Sonos-app en zonder dat er ook maar één luidsprekerkabel nodig is. De ONE SL en SUB zijn verkrijgbaar in zwart of wit.

5.1 Surroundsysteem van Sonos – surround was nog nooit zo simpel

  • Echt surroundgeluid zonder luidsprekerkabels
  • Eenvoudig en binnen een paar minuten geïnstalleerd met de Sonos-app
  • Begin met een PLAYBAR en breid je systeem later uit
  • De ONE SL en SUB zijn verkrijgbaar in zwart of wit
  • Sonos-luidsprekers met hetzelfde, mooie ontwerp

Met Sonos kun je een uitgebreide home-cinema bouwen die voor 100% uit streamingluidsprekers bestaat. Dat betekent dat je geen last meer hebt van audiokabels over de vloer en alles binnen een paar minuten kunt installeren.

De kern van het Sonos-surroundsysteem is de populaire soundbar, de PLAYBAR. Die is namelijk voorzien van een uitgebreide 5-kanaals surroundprocessor en kan het surroundspoor van bijv. een Blu-Ray of Netflix afspelen. De luidspreker zelf bestaat uit negen digitale versterkers die zes bas-/middenspeakers en drie tweeters aansturen. Hierdoor kan deze compacte soundbar als midden- en voorluidspreker van een surroundsysteem worden gebruikt.

Twee ONE SL-streamingluidsprekers nemen de achterkanalen voor hun rekening. Een groot voordeel van deze achterluidsprekers is dat je geen lange kabels meer door de hele kamer hoeft te trekken – de ONE SL’s hebben genoeg aan een stroomkabel. En met het ophangsysteem van Hi-Fi Klubben kun je ze bovendien heel eenvoudig aan de muur bevestigen.

De subwoofer van dit systeem, de krachtige Sonos SUB, zorgt voor de loodzware bastonen die actiefilms een extra dimensie geven. Dankzij het compacte formaat kun je hem bovendien heel gemakkelijk onder de bank schuiven.

De PLAYBAR is bovendien erg handig als je dit systeem ook wilt gebruiken om muziek mee af te spelen. De geïntegreerde decoder kan namelijk stereogeluid omzetten naar surround, zodat alle luidsprekers van het systeem gebruikt worden.

Het hele systeem is volledig compatibel met de andere Sonos-componenten in huis, zodat je een multiroom-hifi-systeem kunt bouwen en alles kunt regelen met je smartphone, tablet of PC.

Begin met een PLAYBAR

Als je geen geld hebt voor een compleet surroundsysteem met achterkanalen en een subwoofer, kun je natuurlijk ook gewoon beginnen met een PLAYBAR. Daar kunnen dan later bijv. de achterkanalen of een Sonos SUB aan worden toegevoegd. En natuurlijk kan het systeem aan jouw situatie worden aangepast. Wil je bijv. graag surroundgeluid in een kleine kamer, dan is een Sonos SUB misschien wel overbodig.

Meer informatie over de Sonos PLAYBAR

Meer informatie over de Sonos SUB

Meer informatie over de Sonos ONE SL

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.