HiFi Klubben

Skip to content
Koopjesmarkt Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos PLAY:3 x 2 Draadloze luidspreker

Bespaar € 99,00 Sonos PLAY:3 x 2 Draadloze luidspreker

De Sonos PLAY:3 in twee kamers, of als echt stereo systeem. Veelzijdig inzetbaar als beginmodel of als uitbreiding op een multiroom-systeem van Sonos. In zwart of wit. Ophangsysteem apart verkrijgbaar.

{{bundle.lowestPrice}} /set
Normale prijs 0
om dit artikel voor de ledenprijs te kopen

Highlights 2x Sonos PLAY:3 – Set van 2 compacte draadloze luidspreker met eindeloze mogelijkheden

 • 2 PLAY:3’s kunnen gebruikt worden voor een stereo-opstelling
 • Eenvoudig en betaalbaar draadloos muzieksysteem voor kleinere kamers
 • Ondersteunt Trueplay-autokalibratie (iOS)
 • Optimale gebruiksvriendelijkheid met app-controller voor smartphone/tablet (Apple iOS/Android) en PC/Mac
 • Volledige integratie met streaming-services zoals Spotify, Deezer enz.
 • Kan horizontaal en verticaal geplaatst worden, ophangsysteem en vloerstandaard apart verkrijgbaar 

De PLAY:3 is een compacte, draadloze alles-in-één-luidspreker waarmee je heel eenvoudig en betaalbaar kunt genieten van draadloze muziek. Hij is iets groter en krachtiger dan de supercompacte PLAY:1, waardoor hij wat harder kan en een voller geluid geeft.

Net als de kleinere PLAY:1 is de PLAY:3 ideaal voor kleinere kamers, bijv. de keuken, slaapkamer of kinderkamer, waar een compact formaat en handige afstandsbediening belangrijker zijn dan echte hifi-kwaliteit. Je kunt hem aan de muur hangen (ophangsysteem apart verkrijgbaar) en hij kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. De geïntegreerde sensor past het geluid automatisch aan de plaatsing aan.

Daarnaast kun je de belangrijkste functies (bijvoorbeeld play/pauze/skip) bedienen door middel van de knoppen op de bovenplaat. Je hoeft dus niet altijd de smartphone bij de hand te hebben.

En je krijgt alle prachtige Sonos-mogelijkheden, inclusief een mooie app-controller (iOS/Android) en volledig geïntegreerde streaming-services zoals Spotify e.d. De PLAY:3 is natuurlijk volledig compatibel met andere Sonos-componenten, zodat je hem kunt gebruiken voor een hifi-systeem in meerdere kamers.

De PLAY:3 is verkrijgbaar in witte of zwarte finish. Ophangsysteem of vloerstandaard zijn apart verkrijgbaar.

Tegens en voors

Voors

 • Eenvoudig en flexibel draadloos muzieksysteem voor kleinere kamers
 • Behoorlijk vol geluid voor zijn formaat
 • Horizontale en verticale plaatsing mogelijk
 • Twee PLAY:3’s kunnen gecombineerd worden tot een stereosysteem, evt. samen met SUB
 • Supersnelle installatie
 • Belangrijkste functies bedienbaar met knoppen op de bovenplaat
 • Volledige draadloze integratie met andere Sonos-componenten
 • Volledig geïntegreerde streaming-services, zoals Spotify, Deezer, Napster enz. *
 • Draadloze afstandsbediening via smartphone/tablet (Apple iOS/Android) of PC/Mac
 • Kan gebruikt worden als draadloze achterluidspreker met PLAYBAR in een surroundinstallatie (eventueel inclusief Sonos SUB)
 • Ophangsysteem of vloerstandaard apart verkrijgbaar 

Tegens

 • Werkt het best in kleinere kamers (of als draadloze achterluidspreker bij PLAYBAR)
 • Je hebt er twee nodig als je echt stereogeluid wilt hebben
 • Mindere geluidskwaliteit dan een echte hifi-oplossing
 • Je kunt geen muziek afspelen via Bluetooth
 • Geen hoofdtelefoonaansluiting
 • Je kunt geen muziek afspelen vanaf USB-media
 • Geen ondersteuning voor 24-bit HD-geluid 
 • Echte hi-fi vereist nog steeds een versterker en aparte luidsprekers

Omschrijving

PLAY:3 – compacte draadloze luidspreker met eindeloze mogelijkheden

De PLAY:3 is gebouwd als alles-in-één-luidspreker, maar het stereobeeld en volume zijn natuurlijk beperkt door het compacte formaat. Als je meer volume en een voller geluid wilt, kun je twee PLAY:3’s koppelen tot een compacte, draadloze stereo-installatie! En als je hem aanvult met de draadloze Sonos SUB-woofer krijg je een massief geluid, maar zonder grote luidsprekers.

Samen met de TV-soundbar PLAYBAR werkt de PLAY:3 ook als draadloze achterluidspreker, zodat je heel eenvoudig surroundgeluid uit je TV haalt. Met een Sonos SUB voor de lage tonen is je woonkamer helemaal klaar voor een echte bioscoopervaring. Een echte surroundinstallatie met receiver en aparte luidsprekers is en blijft natuurlijk het beste, maar als je op zoek bent naar een eenvoudige en discrete oplossing, is Sonos een heel goed alternatief. Het klinkt in ieder geval veel beter dan de meeste soundbars – om maar te zwijgen over de piepkleine luidsprekertjes in je TV.

 

Sonos – het originele draadloze hifi-systeem voor meerdere kamers

Sonos is het originele hifi-streaming-systeem voor het hele gezin en alle kamers in je hele huis. Het is heel gebruiksvriendelijk en vrijwel alle streaming-services zijn geïntegreerd. Sonos heeft het grootste assortiment spelers, incl. een soundbar voor de TV en een draadloze subwoofer. En bovendien, Sonos is zonder twijfel het meest verkochte en meest geteste streaming-systeem dat er bestaat.

De streaming-services Spotify, Deezer enz. zijn volledig geïntegreerd in het Sonos-systeem, zodat je direct toegang hebt tot meer dan 20 miljoen nummers, ook al heb je zelf geen enkele CD. Alles wordt draadloos aangestuurd met je smartphone/tablet (iOS/Android) of PC/Mac.*

Sonos wordt voortdurend geüpdated met nieuwe functies – helemaal gratis. Zodra de updates klaar zijn, worden ze via internet ingelezen door je Sonos-systeem. Zo wordt je Sonos-ervaring steeds beter – helemaal automatisch!

Sonos-app – alle muziek binnen handbereik

Met de gratis Sonos-app voor Apple iOS/Android krijg je alle muziek in de hele wereld binnen handbereik. Dit geldt zowel voor je eigen collectie op je PC/Mac of NAS als voor internetradio en streaming-services zoals Spotify en Deezer. Met name de tablet-app is een klasse apart. Hier krijg je namelijk een groot en kristalhelder kleurenscherm waarmee het een genot wordt om te navigeren tussen alle verschillende mogelijkheden en om de mooie albumhoezen te bekijken. Of je stuurt gewoon alles aan met je computer.

Welke oplossing je ook kiest, je krijgt een mooie en overzichtelijke gebruikersinterface waarmee het doodsimpel wordt om muziek in je hele huis te beluisteren. Omdat de eenheden onderling communiceren, kan het hele gezin in verschillende kamers verschillende app-controllers gebruiken – tegelijkertijd!

Direct muziek streamen vanaf je smartphone of tablet (Apple iOS/Android)

Als je de meeste muziek op je smartphone of tablet hebt staan, en niet op je computer of NAS, biedt Sonos je een aantal fantastische mogelijkheden. Als je ingelogd bent op je draadloze netwerk, hoef je alleen maar de Sonos-app te openen, ‘Deze iPhone’ (of vergelijkbaar) te kiezen en muziek te selecteren uit je draagbare muziekcollectie.

Het is ook slim om muziek te bewaren op een smartphone of tablet die niet toegankelijk is via streaming-services, zoals de Beatles en andere artiesten die om wat voor reden dan ook nog niet online verkrijgbaar zijn. Hetzelfde geldt voor klassieke muziek, die soms redelijk moeilijk te vinden kan zijn.

Meer dan genoeg mogelijkheden voor kritische oren

Met Sonos kun je streamen met echte CD-kwaliteit, en dat kun je gebruiken als basis voor een serieuze hifi-oplossing. De draadloze versterker CONNECT:AMP kan een paar goede hifi-luidsprekers aansturen, en op deze manier klinkt je muziek al veel beter dan met een alles-in-één-oplossing

De ultieme Sonos-installatie is echter nog steeds de draadloze CONNECT-speler in combinatie met een aparte installatie. Dan krijg je echt hifi-geluid, maar ook alle draadloze mogelijkheden en een superhandige app-controller. Als je dit systeem gebruikt voor ‘lossless’ muziek van een streaming-service of de muziek op je computer, dan weet je echt niet wat je hoort. Je muziekbestanden moeten dan natuurlijk wel met lossless kwaliteit zijn geript.

En als je echt kritisch bent, kun je de CONNECT aansluiten op een externe D/A-converter (DAC) via de optische of coaxiale uitgang zodat alles nog beter klinkt. De CONNECT kan ook digitaal worden aangesloten op een aantal nieuwere stereoversterkers – bijvoorbeeld van NAD – zodat de geïntegreerde DAC van de versterker kan worden gebruikt. Dit geldt ook voor goede surroundreceivers.

Sluit er één aan en de rest gaat vanzelf, gemakkelijk en draadloos

Sonos is een geniaal hifi-systeem voor meerdere kamers dat een wereld aan muziek naar elke uithoek van je huis stuurt. Woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, kinderkamer, badkamer – elke kamer verdient een Sonos-speler!

Met de app-controller bepaal je de muziekkeuze en het volume van iedere kamer afzonderlijk, en het geluid van Sonos is altijd perfect gesynchroniseerd. Je kunt er ook voor kiezen om in je hele huis dezelfde achtergrondmuziek van hoge kwaliteit te spelen. Een leuke en handige functie.

Sonos is supergemakkelijk te installeren. Je hoeft niets in te bouwen in je muren en je kunt alles weer zo meenemen als je ooit gaat verhuizen.

Zo ga je aan de slag

Om aan de slag te gaan heb je alleen een ‘controller’ (smartphone, tablet, PC) en een Sonos-speler nodig (CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 of PLAYBAR). Als je draadloze muziek in nog een kamer wilt ontvangen, hoef je alleen maar een extra Sonos-muziekspeler neer te zetten, op twee knoppen te drukken en even te wachten – dat is alles!

Als je het extra stabiele, eigen draadloze netwerk van Sonos - Sonos Net - wilt gebruiken in plaats van je gewone Wi-Fi-netwerk, moet een van je Sonos-muziekspelers zijn aangesloten op je netwerkrouter.Als je router op een plek staat waar je niet per se muziek hoeft te hebben, kun je hier ook de netwerkadapter BRIDGE of BOOST voor gebruiken. En zo is je ultieme Sonos-netwerk compleet.

Als je draadloze muziek in nog een kamer wilt ontvangen, hoef je alleen maar een extra Sonos-muziekspeler neer te zetten, op twee knoppen te drukken en even te wachten – dat is alles!

Ook ideaal voor inbouwoplossingen

Als je aan het bouwen of verbouwen bent en je wilt geluid in je hele huis, biedt Sonos je eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld inbouwluidsprekers in alle kamers installeren en de luidsprekerkabels via de muur laten lopen naar een centrale techniekkast of kantoor, waar je netwerkrouter staat. Hier plaats je vervolgens de benodigde Sonos-spelers en eindversterkers, en je hebt geluid in je hele huis; alles werkt op je afstandsbediening en iedere kamer krijgt de geluidskwaliteit die jij wilt.

* Ondersteunde streaming-services, functies en systeemvereisten van het Sonos-systeem zijn voortdurend in ontwikkeling. Ga naar de website van Sonos zelf voor de meest actuele status. Je hebt een betaald abonnement nodig als je Spotify, Deezer, SoundCloud enz. op je Sonos-systeem wilt gebruiken.

Specificaties

 • Draadloze alles-in-één-luidspreker
 • 2 PLAY:3’s kunnen werken als linker-/rechterkanaal van een stereosysteem
 • 3 geïntegreerde, digitale klasse D-versterkers
 • Luidsprekers: 1 x tweeter, 2 x 3” middentonen, 1 x bas
 • Trueplay-autokalibratie (iOS)
 • Ondersteunde streaming-services in Nederland: Spotify, YouMusic, Napster, Deezer enz.*
 • Geluidsformaten**: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, FLAC (lossless), WAV, AIFF
 • Geluidsformaten voor internetradio: MP3, WMA
 • Ethernet-aansluiting: Ja, 10/100Mbps
 • Draadloos platform: Wi-Fi of SonosNet 2.0 met AES-cryptering***
 • Besturingssysteem (voor opgeslagen muziekbestanden): Windows XP SP3 of nieuwer, Mac OSX v10.6 of hoger
 • Het Sonos-systeem wordt niet langer ondersteund door apparaten met iOS 4 of iOS 5, zoals de eerste generatie iPad’s, iPhone 3G’s en iPod Touch’s uit de tweede en derde generatie.
 • Energieverbruik stand-by: 4,4 watt (om het draadloze netwerk actief te houden)
 • Inclusief: Platte netwerkkabel van 1 m
 • Ophangsysteem of vloerstandaard apart verkrijgbaar
 • Afmetingen: 26,8 x 13,2 x 16,0 cm (BxHxD)
 • Gewicht: 2,6 kg
 • Kleur: Zwart of wit

* Ondersteunde streaming-services, mediaspelers, functies en systeemvereisten van het Sonos-systeem zijn voortdurend in ontwikkeling. Ga naar de website van Sonos zelf voor de meest actuele status. Je hebt een betaald abonnement nodig als je Spotify, Deezer enz. op je Sonos-systeem wilt gebruiken.

*** De maximale resolutie is 16-bit/48kHz. WMA Lossless, WMA DRM en Apple ‘FairPlay’ (iTunes DRM-kopieerbeveiliging) worden op dit moment niet ondersteund.

*** Om SonosNet te gebruiken moet een van de Sonos-spelers (of een BRIDGE/BOOST) met een kabel worden aangesloten op je bestaande netwerkrouter. Om de SUB of draadloze achterluidspreker te gebruiken in combinatie met de PLAYBAR, is SonosNet nodig.

Wanneer moet ik SonosNet gebruiken? Lees meer

 

Boek een demo

Bij HiFi Klubben kun je de producten zelf zien en horen voor je actie onderneemt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie, waardoor je nóg makkelijker kunt kiezen.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier