HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HEOS by Denon HEOS AVR + HEOS 1 HS2 Surround systeem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon HEOS AVR + HEOS 1 HS2 Surround systeem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De HEOS AVR en HEOS 1 zijn een mooie en gebruiksvriendelijke surroundoplossing met twee draadloze rear-channel luidsprekers. Het enige wat je nog nodig hebt, zijn twee front-channel luidsprekers. Echt hifi-geluid voor films en muziek!

HEOS AVR + HEOS 1 – eenvoudig en elegant begin van een surround-home-cinemasysteem

  • Mogelijkheid tot echt 5-kanaals surroundgeluid met draadloze rear-channel luidsprekers van HEOS
  • Echt hifi-stereogeluid
  • Compact ontwerp en eenvoudige bediening met HEOS-app (en traditionele afstandsbediening)
  • Internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer enz.
  • Je kunt zelf de front- en center-channel luidsprekers kiezen (apart verkrijgbaar) 

De HEOS AVR is een nieuwe en geniale oplossing voor mensen die houden van home-cinema en muziek, maar niet van grote apparaten, overbodige knoppen en lange kabels door de woonkamer. De compacte en stijlvolle behuizing bevat een uitgebreide 5-kanaals oplossing die er niet alleen heel goed uitziet, maar die ook zo gebruiksvriendelijk is dat iedereen hem kan gebruiken.

Deze pakketoplossing is een extreem flexibel en uitstekend begin van een echt surroundsysteem. Je kunt namelijk zelf kiezen welke front- en center-channel luidsprekers (apart verkrijgbaar) je wilt hebben, zodat je precies de oplossing krijgt die bij jouw situatie past.

En als alles geïnstalleerd is, krijg je een hoogwaardig home-cinemasysteem zonder dat je kabels naar de rear-channel luidsprekers hoeft te trekken. De slimme HEOS 1-luidsprekers zijn namelijk helemaal draadloos! Je hebt dus geen last meer van vervelende snoeren die dwars door de woonkamer lopen.

Met dit surroundsysteem lijkt het alsof je midden in de film zit! 

En als je nog meer lage tonen en een betere basweergave wilt hebben, kun je altijd nog uitbreiden met de draadloze HEOS Subwoofer (apart verkrijgbaar). Dan haal je echt het maximale uit muziek en films!

Draadloze muziek en entertainment in het hele huis

De HEOS AVR en HEOS 1 horen bij het populaire multiroomsysteem HEOS by Denon. En je kunt alles heel snel en eenvoudig uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en ‑streamers in zoveel kamers als je maar wilt. – zodat je overal in je huis kunt genieten van perfecte streamingmuziek. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

De HEOS AVR is het middelpunt van het entertainmentsysteem bij jou thuis. Iedereen kan hem gebruiken en of je nu naar films kijkt, muziek luistert of games speelt – de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos! Kom eens langs en ervaar het bij HiFi Klubben!

Meer informatie over de HEOS AVR

Meer informatie over de HEOS 1 HS2 

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.