HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Bass + Formation Flex Surround systeem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Bass + Formation Flex Surround systeem

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Formation Bar, Formation Bass en Formation Flex vormen een exclusief en elegant draadloos surroundsysteem voor schitterend TV-geluid zonder lompe en lastige installatie. Gebruiksvriendelijk en ook heel geschikt voor muziek.

Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Bass + Formation Flex – hoogwaardig surroundsysteem zonder luidsprekerkabels

  • Genoeg vermogen en een schitterend, gedetailleerd geluid voor een compact, draadloos surroundsysteem
  • Design en finish van topniveau – zonder luidsprekerkabels
  • Eenvoudige installatie en volumeregeling met de afstandsbediening van de TV
  • Spotify Connect, TIDAL Direct*, AirPlay 2, Bluetooth enz., incl. HD
  • Volledig draadloze multiroomintegratie met andere Formation-apparaten

Formation is een schitterend draadloos muzieksysteem van de legendarische Britse luidsprekerspecialist Bowers & Wilkins. In dit home-cinemapakket zitten een soundbar, draadloze subwoofer en twee compacte draadloze luidsprekers voor een exclusieve surroundoplossing met serieus goed geluid – ook voor je muziek!

De elegante behuizingen zijn gemaakt van textiel, glas en aluminium en de exclusieve tweeter en bas-/middenspeaker werden oorspronkelijk ontwikkeld voor de legendarische 800-serie van Bowers & Wilkins. Je zult je verbazen over het kristalheldere en dynamische geluid dat er uit dit mooie luidsprekersysteem komt.

Eenvoudig en flexibel

Je stelt alles heel eenvoudig in met de speciale Bowers & Wilkins-app, meer niet – het enige verschil is nu dat de TV ineens veel beter klinkt. Het systeem schakelt zich namelijk samen met de TV aan en uit. En tegelijkertijd heb je ook geen last meer van lange luidsprekerkabels die dwars door je woonkamer lopen.

De Formation Bar, Formation Bass en Formation Flex zijn onderdeel van het draadloze Formation-multiroomsysteem van Bowers & Wilkins. Dat betekent dat je, naast een heel goed TV-geluid, ook toegang krijgt tot een eindeloze hoeveelheid draadloze muziek die naar het hele huis kan worden doorgestreamd met de draadloze luidsprekers en spelers van Bowers & Wilkins.

De Formation Bar, Formation Bass en Formation Flex zijn verkrijgbaar in het zwart.

* Toekomstige update       

Meer informatie over de Bowers & Wilkins Bar
Meer informatie over de Bowers & Wilkins Bass
Meer informatie over de Bowers & Wilkins Flex

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.