Skip to content
Muzieksysteem

Denon CEOL RCD-N12DAB

€ 539,00stuk
 Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Rotterdam
Geniaal minisysteem met alles erop en eraan: HDMI, HEOS-streaming, CD, DAB/FM, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, echt hifi-geluid, fraai design.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon CEOL RCD-N12DAB – mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, HDMI, DAB+/FM-radio, CD, AirPlay 2, Bluetooth en een schitterend hifi-geluid

 • HDMI-aansluiting voor supersimpel topgeluid uit de TV
 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming
 • DAB/FM/internetradio, Apple AirPlay 2, Spotify Connect en Bluetooth
 • Geïntegreerde CD-speler
 • Klaar voor voice-control (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri)*

De CEOL RCD-N12DAB is een geniale mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en ‑slimste draadloze mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een massief geluid en ruim voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie.

Er zijn natuurlijk veel meer compacte streamingsystemen op de markt, maar de manier waarop de CEOL RCD-N12DAB een brug slaat tussen verleden en heden is echt uniek! Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je maar nodig hebt om te genieten van je favoriete streamingservice met perfect geluid. Bovendien krijg je ook alle muziek die je al hebt en kent, dankzij de CD-speler en DAB+/FM-radio. En waar je ook naar luistert, het klinkt geweldig!

Supersimpel topgeluid uit de TV en geïntegreerde HEOS-streaming

Deze generatie van de CEOL RCD-N12DAB heeft een HDMI-aansluiting, en dat is natuurlijk goed nieuws! Want dat betekent dat de TV en installatie met elkaar communiceren via HDMI, zodat je het volume enz. heel eenvoudig kunt regelen met je TV-afstandsbediening. Sluit gewoon de TV aan met een HDMI-kabel en voilà: schitterend TV-geluid op je installatie. Alles wordt automatisch aan- en uitgezet, dus de bediening is net zo eenvoudig als met een soundbar. Afgezien van het feit dat je geen soundbar meer nodig hebt – dit systeem klinkt namelijk veel beter!

Als klap op de vuurpijl heeft de CEOL RCD-N12DAB ook geïntegreerde HEOS-streaming, wat je kunt uitbreiden tot een draadloos multiroomsysteem in het hele huis met één of meer Denon Home-luidsprekers (apart verkrijgbaar). Op de bovenplaat zitten touchknoppen om de meest basale functies te bedienen, en ze geven licht als je ze aanraakt. De rest regel je met de HEOS-app of de bijgeleverde afstandsbediening.

Echt hifi-geluid en vrije keuze uit luidsprekers – ook voor de TV

De versterker van de CEOL RCD-N12DAB is zo goed dat je helemaal zelf je luidsprekers kunt kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de CEOL RCD-N12DAB het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Bowers & Wilkins, DALI of Argon Audio. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de CEOL RCD-N12DAB met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

De Denon CEOL RCD-N12DAB is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

* Voor voice-control moet een apart voice-control-apparaat worden aangesloten op hetzelfde netwerk als de CEOL RCD-N12DAB, bijvoorbeeld een smartphone of smart-luidspreker. Maar die zijn vaak niet zo duur. Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, wordt bepaald door de betreffende aanbieder.

Denon HEOS en Apple Airplay 2 – streamingmuziek in je hele huis

Met de CEOL RCD-N12DAB heb je twee manieren om je huis te vullen met draadloze muziek. Het systeem heeft geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om je favoriete muziek te streamen – van streamingservices en tienduizenden radiozenders op internet, en natuurlijk de landelijke zenders die je al kent.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze Denon HEOS-luidsprekers en -streamers in alle andere kamers van het huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

Met AirPlay 2 kun je ook je iPhone/iPad gebruiken om muziek te streamen naar andere kamers, als daar tenminste een AirPlay 2-luidspreker staat. En dat is dus inclusief het geluid van YouTube, Netflix en andere apps die (nog) niet worden ondersteund door multiroomsystemen.

Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect – eindeloos veel streamingmogelijkheden

De CEOL RCD-N12DAB heeft ook Spotify Connect; ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. En met zowel AirPlay 2 en Spotify Connect gebruik je een smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je kunt de muziek afspelen met je oude, vertrouwde muziek-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een supervet nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt. Dankzij tweerichtings-Bluetooth kan de CEOL RCD-N12DAB ook muziek afspelen op een draadloze koptelefoon. En met alle uitstekende, draadloze koptelefoons die er momenteel te koop zijn, is dat echt een enorm voordeel.

Let op: De CEOL RCD-N12DAB heeft een geïntegreerde optimalisatiefunctie voor Denon’s eigen systeemluidsprekers. Als je andere luidsprekers gebruikt, ga dan naar het menu en controleer of ‘SPK OPTIMISE’ op ‘OFF’ staat – alleen dan biedt het systeem optimale geluidskwaliteit.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • HDMI-aansluiting voor supersimpel topgeluid uit de TV
 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
 • Muziekstreaming met AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Bluetooth enz.
 • Tweerichtings-Bluetooth voor draadloze koptelefoons
 • Geïntegreerde CD-speler
 • DAB+/FM-radio en internetradio
 • Klaar voor voice-control (Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri)*
 • Compact en elegant ontwerp en bovenplaat met touchknoppen
 • Goede geluidskwaliteit voor een mini-installatie
 • Directe aansluiting voor platenspeler (MM)
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • Ondersteunt 24-bit HD-audio (Roon Ready)
 • Aansluiting voor koptelefoon en subwoofer

Tegens

 • Geen kleurendisplay met albumweergave
 • Geen NFC of Bluetooth aptX
 • Sommige andere systemen hebben meer vermogen en/of flexibiliteit

Video's over de Denon CEOL RCD-N12DAB

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm65 watt
Vervorming (THD)0,1 (1kHz/5W/4 Ohm) %
Signaal-ruisverhouding90 dB
VersterkertechnologieKlasse D - volledig digitaal