HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C388 + MDC BluOS 2i-modul (Stereo) versterker met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C388 + MDC BluOS 2i-modul (Stereo) versterker met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C388 levert 2 x 150 watt, glashelder geluid en talloze mogelijkheden voor alle digitale en analoge muziekbronnen. Met zijn geïntegreerde Wi-Fi en high-end streaming via Bluesound biedt hij toegang tot een wereld aan streamingmuziek en multiroom.

NAD C388 – stereoversterker met 2 x 150 watt, geïntegreerde Bluesound-streaming, meer dan genoeg vermogen en eindeloos veel mogelijkheden voor analoge en digitale muziekbronnen

  • Geïntegreerde Wi-Fi/Bluesound-module voor streaming, multiroom, Airplay2, Spotify Connect, TIDAL, internetradio enzovoort
  • Enorm vermogen, kan alles aan
  • Schitterend geluid en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enzovoort
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten 

De C388 is de grootste stereoversterker uit de New Classic-serie van NAD. Deze versie heeft een geïntegreerde Bluesound-module, waarmee hij direct toegang biedt tot muziekstreaming via Spotify Connect, TIDAL en andere online muziekservices. Bovendien heeft hij multiroom, Airplay2, internetradio, Bluetooth om je eigen muziek af te spelen – en een schitterende app-controller.

Geschikt voor multiroom met topkwaliteit

De C388 is een indrukwekkende hybride digitale versterker met 2 x 150 watt, zodat hij zelfs de meest veeleisende luidsprekers aankan – op ieder volume. Hij zit boordevol NAD-kwaliteit en is helemaal klaar voor de digitale toekomst!

En je kunt er niet alleen in de woonkamer van genieten. De Bluesound-module werkt namelijk perfect samen met de andere elementen van je Bluesound-systeem, zodat je in een handomdraai kunt genieten van multiroom-streaming in je hele huis. En dankzij Bluetooth-streaming in twee richtingen en meer dan genoeg aansluitingen voor analoge en digitale bronnen, inclusief draaitafel, weet je zeker dat de C388 en de kleinere modellen uit de New Classic-serie nu al de full-size stereosystemen van morgen zijn!

Meer informatie over de NAD C388 

Meer informatie over de MDC BluOS 2i-module 

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.