HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Steinway Lyngdorf S-Series

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Steinway Lyngdorf S-Series

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Model S is een discreet en interieurvriendelijk muzieksysteem met een glashelder geluid en ongeëvenaarde dynamiek en een vermogen dat je kent van traditionele high-end installaties. Een unieke en compromisloos systeem voor grote en kleine kamers.

Steinway Lyngdorf Model S – discrete en elegante muziekinstallatie met een uniek geluid

  • Ongekend helder, gedetailleerd en driedimensionaal geluid
  • Dynamiek en vermogen vergelijkbaar met grote, traditionele high-end systemen
  • Exclusieve finish van matlak
  • Digitale state-of-the-art signaalbehandeling en versterkertechnologie met 4 x 400 watt
  • Geïntegreerde RoomPerfect-ruimtecorrectie voor optimale aanpassing aan elke ruimte

Let op: Dit systeem was 6 jaar achtereen (2012-2017) de ‘Editors’ Choice’ van het legendarische Amerikaanse high-end tijdschrift The Absolute Sound! Meer informatie

Het Model S-systeem van Steinway Lyngdorf is een uniek stereosysteem met dezelfde geluidskwaliteit als een zware high-end installatie met grote vloerluidsprekers. Het lijkt misschien niet veel, maar dat is nou net de bedoeling! Het schitterende geluid komt uit twee discrete wandluidsprekers, aangevuld door twee subwoofers die je helemaal in de hoek kunt zetten, zodat ze bijna niet opvallen. Dit betekent dat je de woonkamer niet hoeft aan te passen aan je installatie, maar precies kunt inrichten zoals jij dat wilt.

De Model S produceert een geluid dat je moet horen om het te kunnen geloven. Het lijkt bijna in strijd met de natuurwetten dat zo’n compacte installatie zo helder en dynamisch kan klinken – het lijkt echt alsof de musici bij jou in de woonkamer aan het spelen zijn. En de bas bereikt moeiteloos de allerlaagste regionen, met voldoende ‘headroom’ – en dat zonder diffusie of resonantie. Het Model S-systeem is een unieke ervaring die je moet horen, zien en voelen – in alle kamers van je huis!

Kristalhelder geluid in elke ruimte

Het unieke RoomPerfect-systeem van Lyngdorf past het geluid heel nauwkeurig aan je luisterkamer aan, zodat je thuis kunt genieten van een natuurlijke weergave, zonder dat je je woonkamer hoeft in te richten als een geluidsstudio. Resonanties en diffusie worden bijzonder effectief geëlimineerd, zodat je 100% zuiver geluid overhoudt – zo dynamisch en gedetailleerd als de artiest het tijdens de opnames bedoeld heeft. Ook met deze feature onderscheidt Steinway Lyngdorf zich van alle andere merken op de markt.

Het Model S-systeem bestaat uit twee S-15-wandluidsprekers, twee passieve S-210-subwoofers, een Model SP-1-processor en een A2-eindversterker met een vermogen van wel 4 x 400 watt. Elke luidspreker is voorzien van een speciaal ontworpen en supersnelle 5,25”-middenspeaker. De exclusieve Air Motion Transformer-tweeter zorgt voor een ongekend gedetailleerd en ruimtelijk geluidsbeeld.

De twee subwoofers worden aangestuurd door de A2-versterker en zijn uitgerust met twee 10”-basspeakers met een extreem grote membraanbeweging. Deze combinatie zorgt voor een vrijwel onbeperkte dynamiek en vermogen, zelfs in grotere ruimtes.

Het Steinway Lyngdorf Model S-systeem heeft een finish van matzwarte lak. Andere configuraties en afwerkingen zijn op bestelling en tegen meerprijs mogelijk. Neem contact op met HiFi Klubben voor meer informatie.

Meer informatie over Steinway Lyngdorf

Testen

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.