HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD M32 + BLUOS MDC 2i + DALI RUBICON 6 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M32 + BLUOS MDC 2i + DALI RUBICON 6 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De M32 is een digitale versterker met 2 x 180 watt, een schitterend geluid, eindeloos veel mogelijkheden en een prachtige finish. Samen met de relatief compacte RUBICON 6 krijg je vloerluidspreker met geavanceerde technologie en een uitstekend geluid. Incl Bluesound MDC-Module.

NAD M32 + DALI RUBICON 6 – DIGITALE STEREOVERSTERKER MET 2 X 180 WATT, KRISTALHELDER GELUID EN GEAVANCEERDE VLOERLUIDSPREKER MET EEN UITSTEKEND GELUID

  • Bijzonder exclusief en solide ontwerp met touchpanel en een prachtige aluminium afwerking
  • Extreem helder en gedetailleerd geluid, massief vermogen
  • Incl. BluOs MDC 2i module
  • Zeer neutraal, gedetailleerd geluidsbeeld met hoge resolutie bij ieder volume
  • Prachtige afwerking

De M32 is een digitale 2 x 180 watt stereoversterker die het maximale uit digitale muziek en alle moderne geluidsbronnen haalt. Dankzij het 100% digitale signaalpad blijft het geluidssignaal volledig intact en heb je geen last van ruis of vervorming waar zelfs de allerbeste analoge systemen mee te maken hebben. Het resultaat is dat alle aangesloten apparaten een verbluffend helder en gedetailleerd stereogeluid geven. 

Verder is hij gemaakt van massief aluminium en heeft hij een schitterende finish die je echt gezien moet hebben. Het mooie touchpanel is in één woord geweldig en maakt het heel eenvoudig om de M32 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om via de Bluesound-module (inclusief) te luisteren naar muziek van bijvoorbeeld een streaming-service of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk direct informatie over het nummer, de artiest enz. weer.

NAD M32 – grenzeloze flexibiliteit met MDC-modules

De M32 heeft aansluitingen voor digitale muziekbronnen, een computer (USB) en analoge apparatuur, bijvoorbeeld een draaitafel (MM). En dankzij NAD’s unieke MDC-constructie kun je de M32 naar eigen wens voorzien van extra modules. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor geïntegreerde Bluesound-streaming (inclusief) of HDMI-ingangen (optioneel) voor 24-bit blu-raymuziek of hoge-resolutiefilmgeluid in stereo. 

De Bluesound-module biedt Bluetooth, Wi-Fi, internetradio en toegang tot de meest populaire streamingservices van dit moment (Spotify Connect, TIDAL, Deezer enz.). En omdat de eerste HD-streamingservices op het punt staan om van start te gaan, haal je de komende jaren steeds meer uit je investering. Je kunt zelf kiezen of je een M32 met geïntegreerde MDC-modules koopt, of dat je die later toevoegt mocht je er behoefte aan krijgen. De MDC-modules worden ingebouwd door HiFi Klubben en de montage zit bij de prijs van de module inbegrepen.

DALI RUBICON 6

De RUBICON 6 is een mooie en relatief compacte vloerluidspreker met geavanceerde technologie en een serieus kwaliteitsgeluid. De RUBICON 6 is geschikt voor alle muziekstijlen, en dankzij het compacte formaat past hij perfect in een modern interieur, zonder dat hij erg opvalt.

Dankzij het nieuwe, unieke Linear Drive-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de RUBICON 6 een geluid dat zo helder, dynamisch en onvervormd is dat het in de buurt komt van de exclusieve high-end EPICON-serie, maar dan een stuk betaalbaarder.

Grootse resultaten, compact formaat

De RUBICON 6 is in DALI-terminologie een 2,5-5-wegontwerp, waar respectievelijk het laag/midden en lager/hoger treble verdeeld worden over twee eenheden. De twee 6,5" bas-/middenspeakers spelen strak en nauwkeurig, en kunnen zonder probleem een grotere ruimte vullen. Tegelijk biedt de exclusieve dome/ribbon-tweeter een superieur geluidsbeeld, zonder dat het schel of scherp klinkt. Dit zorgt bovendien voor een optimale spreiding, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers in zit.

De NAD M32 is verkrijgbaar met een zilverkleurige afwerking. Inclusief programmeerbare systeemafstandsbediening. De RUBICON 6 is verkrijgbaar in zwarte of witte hoogglanslak, of echt houtfineer.

Meer informatie over de NAD M32

Meer informatie over de NAD MDC BluOs 2i module

Meer informatie over de DALI RUBICON 6

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.