HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD M22.2 x 2 Eindversterker

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M22.2 x 2 Eindversterker

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De M22.2 x 2 is een indrukwekkende set eindversterkers met een vermogen van wel 2 x 900 watt met schitterende high-end kwaliteit. Een prachtig geluid en eindeloos veel vermogen, ook voor veeleisende luidsprekers. Dit moet je horen!

NAD M22.2 – high-end eindversterkerset met 2 x 900 watt en een geluid, vermogen en ontwerp van topniveau

  • 2 x 900 watt bij 8 ohm
  • Prachtig helder en gedetailleerd geluid
  • Kan vrijwel alle luidsprekersystemen aan
  • Exclusief en solide ontwerp met een prachtige afwerking van aluminium
  • Gebalanceerde en ongebalanceerde ingang (XLR/RCA)

De M22.2 x 2 is een high-end versterkerset die bestaat uit twee gebridgede M22.2-eindversterkers. In deze opstelling levert dit systeem 2 x 900 watt bij 8 ohm, voor een schitterende geluidskwaliteit en een vrijwel onbeperkt vermogen. En dat met een minimaal stroomverbruik, dankzij NAD's slimme klasse D-technologie.

Met twee gebridgede M22.2's heb je genoeg vermogen om echt elk luidsprekersysteem tot het uiterste te drijven – met totale controle over het geluid. De M22.2 heeft gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen (XLR/RCA) en dus kan deze set gecombineerd worden met alle kwaliteitsvoorversterkers die er maar zijn. De ultieme combinatie is natuurlijk met de NAD M12, die perfect past bij het oogverblindende ontwerp en de exclusieve afwerking van zwaar, massief aluminium.

Kijk maar eens wat je zou betalen voor een vergelijkbare oplossing van andere fabrikanten (als je die al kunt vinden). Dan wordt pas echt duidelijk hoe geniaal NAD is!

Meer informatie over de NAD M22.2

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.