HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C368 + DALI OPTICON 2 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + DALI OPTICON 2 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C368 en OPTICON 2 zijn samen het perfecte hifi-stereosysteem voor muziek en TV. 2 x 80 NAD-watt, en je kunt altijd upgraden met Bluesound, HDMI enz. De compacte luidsprekers van DALI maken het totaalplaatje compleet!

NAD C368 / DALI OPTICON 2 – serieus hifi-stereosysteem met 2 x 80 watt, schitterend geluid, eindeloze mogelijkheden en perfecte TV-functionaliteit

  • Prachtig geluid en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, incl. draaitafel (MM)
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.
  • Streaming met Wi-Fi/Bluesound, USB, HDMI-aansluiting en nog meer analoge ingangen via MDC-modules (apart verkrijgbaar)
  • Compacte luidsprekers met extreem goed geluid 

De C368 en OPTICON 2 zijn samen het perfecte hifi-stereosysteem voor muziek en TV. Ze bieden 2 x 80 NAD-watt en de mogelijkheid om te upgraden met Bluesound, HDMI enz. De compacte luidsprekers van DALI zien er geweldig uit en klinken fantastisch! Geavanceerde technologie en een mooie finish.

Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening – ook voor de TV

De C368 is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch), analoge ingangen (inclusief phono-ingang, MM) en een uitstekende hoofdtelefoonuitgang. En met de geïntegreerde Bluetooth-functie kun je heel eenvoudig streamen vanaf smartphone of tablet.

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Je hoeft de versterker maar één keer te ‘vertellen’ welk merk TV je hebt, en daarna werkt alles volautomatisch.

De C368 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening. Bovendien heeft de C368 ook ruimte voor twee MDC-modules. Je kunt de versterker bijvoorbeeld uitbreiden met Wi-Fi en het allerbeste streamingsysteem dat er op dit moment bestaat. Ja precies! Bluesound! 

DALI OPTICON 2 – compacte allrounder met overtuigend hifi-geluid

De OPTICON 2 is een solide en compacte luidspreker die geoptimaliseerd is voor plaatsing op een standaard of in een kast. Dankzij de 6,5” bas/middenspeaker, het unieke SMC-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de OPTICON 2 een bijzonder helder, dynamisch en gedetailleerd geluid dat je normaal gesproken alleen hoort bij grotere en duurdere luidsprekers. De OPTICON 2 is verkrijgbaar in zwart essenhout, matwit of walnoot. 

Meer informatie over de NAD C368

Meer informatie over de DALI OPTICON 2

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.