HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C368 + B&W 706 S2 Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + B&W 706 S2 Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C368 + 706 S2 is een compacte installatie met een schitterend geluid voor muziek en TV, interieurvriendelijke luidsprekers en een exclusieve meubelfinish. 2 x 80 watt, geïntegreerde Bluetooth, MDC-upgrades met HDMI, Bluesound enz.

NAD C368 + Bowers & Wilkins 706 S2 stereosysteem – compacte installatie met indrukwekkend hifi-geluid, exclusieve luidsprekerfinish en Bluetooth

  • Indrukwekkend vol en dynamisch geluid
  • Exclusief luidsprekerontwerp met lakfinish
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
  • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone enz.
  • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM) 

De NAD C368 + Bowers & Wilkins 706 S2 is een serieus hifi-systeem voor TV en muziek. De C368 vult de kamer met 2 x 80 NAD-watt en kan worden geüpgraded met HDMI- en Bluesound-modules. De geavanceerde 706 S2-luidsprekers hebben een fantastisch hifi-geluid en zien er geweldig uit dankzij de exclusieve meubelfinish.

Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening – ook voor de TV

Met de C368 kun je al je muziek afspelen, precies zoals jij dat wilt. Hij heeft de meest populaire digitale (coaxiaal, optisch) en analoge aansluitingen, ook voor een draaitafel (MM), en een uitstekende hoofdtelefoonuitgang. En je kunt direct muziek streamen vanaf je smartphone of tablet via de geïntegreerde Bluetooth-functie.

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Je hoeft alleen het merk van je TV op de versterker te selecteren en de rest gaat vanzelf.

De C368 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe. Bovendien heeft de C368 ook ruimte voor twee MDC-modules. Je kunt de versterker bijvoorbeeld uitbreiden met Wi-Fi en het allerbeste streamingsysteem dat er op dit moment bestaat. Ja precies! Bluesound!

Bowers & Wilkins 706 S2 – compacte allrounder met uitstekend hifi-geluid

De 706 S2 heeft een vol en dynamisch geluid voor stereo en surround. De 6,5" Continuum-bas/middenspeaker zorgt voor een minimale vervorming, ook in de laagste regionen, en de Carbon Dome-speaker heeft een gedetailleerde weergave tot 47 kHz. De 706 S2 is voorzien van een elegante lakfinish die perfect past in ieder stijlvol interieur. Je kunt hem heel gemakkelijk in een kast zetten, maar ook op een standaard ziet hij er schitterend uit.

Meer informatie over de NAD C368

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 706 S2       

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.