HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C368 + BLUOS2i-MODULE + DALI OBERON 7 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + BLUOS2i-MODULE + DALI OBERON 7 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C368 en OBERON 7 zijn samen het perfecte hifi-stereosysteem voor muziek en TV. 2 x 80 NAD-watt, en je kunt altijd upgraden met Bluesound, HDMI enz. De krachtige luidsprekers van DALI maken het totaalplaatje compleet!

NAD C368 + BLUOS2i-module + DALI OBERON 7 – top hifi-stereo-installatie met 2 x 80 watt, schitterend geluid, eindeloze mogelijkheden en perfecte TV-functionaliteit

  • Schitterende geluidskwaliteit en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel-ingang (MM)
  • Het TV-geluid regel je met je huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.
  • Kan geüpgraded worden met Wi-Fi/Bluesound, USB, HDMI-aansluiting en nog meer analoge ingangen via MDC-modules (apart verkrijgbaar)
  • De krachtige vloerluidsprekers zijn geschikt voor de meeste kamers

De C368 en OBERON 7 zijn samen een top hifi-stereosysteem voor muziek en TV. Ze bieden 2 x 80 NAD-watt en de mogelijkheid om te upgraden met Bluesound, HDMI enz. De vloerluidsprekers van DALI zien er geweldig uit en klinken fantastisch! Geavanceerde technologie en een mooie finish.

Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening – ook voor de TV

De C368 is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch), analoge ingangen (inclusief phono-ingang, MM) en een uitstekende hoofdtelefoonuitgang. En met de geïntegreerde Bluetooth-functie kun je heel eenvoudig streamen vanaf smartphone, tablet enz.

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. De C368 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Kortom, je kunt altijd rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.

Bovendien heeft de C368 ook ruimte voor twee MDC-modules. Je kunt de versterker bijvoorbeeld uitbreiden met Wi-Fi en het allerbeste streamingsysteem dat er op dit moment bestaat. Ja precies! Bluesound!

OBERON – serieuze kwaliteit en een mooie finish voor een budgetprijs  

De OBERON is een complete en volledige luidsprekerserie voor iedereen die op zoek is naar overtuigend hifi-geluid en een mooie finish voor een slimme prijs. Het is DALI wederom gelukt om zijn geniale SMC-materiaal (Soft Magnetic Compound) zo te gebruiken, dat je een verbluffend helder en muzikaal geluid hoort – waar je ook naar luistert.

Alle speakers zijn speciaal voor de OBERON-serie ontwikkeld en geselecteerd in de fabriek van DALI zelf. Ze hebben een nieuw ontwerp met een elegant afgeronde voorkant van stof en vloermodellen met stevige aluminium voetjes. Met een OBERON haal je een luidspreker in huis waar je heel veel plezier van zult hebben, of je nu kiest voor een compact model op een standaard, een platte en discrete wandluidspreker of een zwaar surroundsysteem met grote vloerluidsprekers.

Meer informatie over de NAD C368

Meer informatie over de MDC Blu-OS2i

Meer informatie over de DALI OBERON 7

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.