HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C338 + Cerwin-Vega XLS-12 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C338 + Cerwin-Vega XLS-12 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C338 en XLS-12 vormen een oorverdovend hifi-systeem waar je dansspieren geheid de kriebels van krijgen, en dat ook nog eens heel goed klinkt. Om via Chromecast built-in muziek met de smartphone te streamen en met een ingang voor een draaitafel.

NAD C338 / Cerwin-Vega XLS-12 – oorverdovende hifi-installatie met 12”-vloerluidsprekers, Chromecast built-in, Bluetooth, draaitafelingang en TV-functionaliteit

  • Klinkt heel goed voor deze prijs, ook op hoog volume
  • Geïntegreerde Bluetooth en streaming via Chromecast built-in for audio
  • Ingang voor draaitafels (MM)
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
  • Luidsprekers elektronisch beveiligd tegen overbelasting

De C338 en XLS-12 is een stereo-installatie voor iedereen die van harde muziek houdt – met goed geluid. Dankzij Chromecast built-in for audio en Bluetooth kun je bijna alles direct aansturen met een smartphone, inclusief streamingservices en internetradio. En je kunt hem ook gebruiken om nummers te kiezen en het volume te regelen, waar in huis je ook bent.

Er kunnen een draaitafel en andere muziekbronnen op worden aangesloten, en de combinatie NAD/Cerwin-Vega staat garant voor topgeluid dat je kunt horen én voelen. Met 2 x 50 watt en een paar ultrastevige 12”-vloerluidsprekers hoef je je voorlopig niet te vervelen. En bovendien kun je de C338 heel eenvoudig gebruiken in combinatie met de TV, zodat je ook echt fysiek kunt genieten van films en concerten.

Cerwin-Vega XLS-12 – krachtige en compacte vloerluidspreker

De XLS-12 is in principe een compacte versie van de grote Cerwin-Vega XLS-15. Deze luidspreker is slechts 33 cm diep en 35 cm breed; perfect voor mensen die een massief geluid en veel bas willen, maar niet zo veel ruimte hebben.

De XLS-12 kan echt alles aan. Hij klinkt zelfs beter op hoog volume! Maar in tegenstelling tot andere ‘power-luidsprekers’ gaat hij niet alleen hard, maar blijft hij ook heel mooi en muzikaal klinken.

Meer informatie over de NAD C338

Meer informatie over de Cerwin-Vega XLS-12

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.