HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C338 + B&W 707 S2 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C338 + B&W 707 S2 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C338 en 707 S2 zijn samen het perfecte hifi-stereosysteem voor muziek en TV. Met eindeloos veel mogelijkheden voor digitale en analoge muziekbronnen, en streaming met Bluetooth en Google Cast.

NAD C338 / B&W 707 S2 – uniek en interieurvriendelijk stereosysteem met Google Cast, Bluetooth, een schitterend geluid en perfecte TV-functionaliteit

  • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze prijsklasse
  • Streaming met Google Cast
  • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enzovoort
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten

De C338 en 707 S2 zijn samen de perfecte stereo-installatie voor iedereen die op zoek is naar streaming met hifi-kwaliteit. Dankzij Google Cast en Bluetooth kun je bijna alles direct aansturen met een smartphone, inclusief streamingservices en internetradio.

Je kunt digitale en analoge muziekbronnen aansluiten, inclusief draaitafel, en de combinatie NAD/B&W staat garant voor jarenlang topgeluid. Met een stijlvol, compact ontwerp, 2 x 50 NAD-watt en een bijzonder goede geluidskwaliteit. Dit is het stereosysteem van de toekomst!

Perfect voor de TV

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Je hoeft de versterker maar één keer te ‘vertellen’ welk merk TV je hebt, en daarna werkt alles volautomatisch.

De C338 schakelt zichzelf automatisch in als je de TV aanzet. Je kunt dus altijd rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.

B&W 707 S2 – supercompacte luidspreker met overtuigende hifi-kwaliteit

De 707 S2 is het kleinste model uit de 700 S2-serie; één brok supercompacte kwaliteit vol geïntegreerde hifi-technologie. Hier krijg je zowel geavanceerde technologie als een schitterend ontwerp - pure plezier voor zowel ogen als oren.. De 707 S2 is verkrijgbaar in echt rozenhoutfineer, matwit of zwarte hoogglanslakt.

Meer informatie over de NAD C338

Meer informatie over de B&W 707 S2

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.