HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Marantz PM8006 + ND8006 + DALI OPTICON 6 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Marantz PM8006 + ND8006 + DALI OPTICON 6 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PM8006 en OPTICON 6 zijn samen een geweldig hifi-stereosysteem voor muziek. Met de ND8006 krijg je alle mogelijkheden van HEOS multi-room streaming. De krachtige luidsprekers van DALI maken het totaalplaatje compleet!

MARANTZ PM8006 + ND8006 / DALI OPTICON 6 – SERIEUZE HIFI-STEREO-INSTALLATIE MET 2 X 70 WATT, SCHITTEREND GELUID EN EINDELOZE STREAMING MOGELIJKHEDEN MET HEOS

  • Schitterende geluidskwaliteit en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
  • Hoogwaardige streaming dankzij het HEOS multi-room systeem
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.
  • De krachtige vloerluidsprekers zijn geschikt voor de meeste kamers

De PM8006 en OPTICON 6 zijn samen het perfecte hifi-stereosysteem voor muziek. Ze bieden 2 x 70 watt en alle mogelijkheden van het HEOS multi-room systeem. De vloerluidsprekers van DALI zien er geweldig uit en klinken fantastisch! Geavanceerde technologie en een mooie finish.

Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening

De PM8006 is voorzien van hoogwaardige analoge ingangen (inclusief phono-ingang, MM) en een uitstekende hoofdtelefoonuitgang. Dankzij de massieve ringkerntransformator heb je meer dan genoeg vermogen om de luidsprekers aan te sturen. 

DALI OPTICON 6 – allround vloerluidspreker met overtuigende hifi-kwaliteit

De OPTICON 6 is een solide en relatief compacte vloerluidspreker. De 6,5” bas/middenspeaker met DALI’s unieke SMC-magneetsysteem, de exclusieve dubbele tweetermodule en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt, resulteren in een bijzonder helder, dynamisch en gedetailleerd geluid dat je niet alleen hoort, maar ook voelt.

Meer informatie over de MARANTZ PM8006

Meer informatie over de MARANTZ ND8006

Meer informatie over de DALI OPTICON 6 

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.