HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Marantz PM6006 + NA6006 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Marantz PM6006 + NA6006 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PM6006 en NA6006 zijn een geavanceerde, fullsize hifi-installatie met compromisloos geluid. Daarnaast krijg je geïntegreerde HEOS-multiroom en alles wat je nodig hebt voor streaming en traditioneel stereogeluid. Mooie finish van aluminium.

Marantz PM6006 en NA6006 – fullsize hifi-stereosysteem met HEOS-multiroom, veel streamingmogelijkheden, Alexa-voice-control en een schitterend geluid

  • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
  • Geïntegreerde AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth en internetradio
  • Klaar voor Amazon Alexa-voice-control*
  • Perfect geïntegreerde bediening met HEOS-multiroom en app-controller
  • Solide constructie met finish van echt aluminium

De PM6006 en NA6006 zijn samen een serieuze, fullsize stereo-installatie met heel veel draadloze mogelijkheden en een massief en realistisch hifi-geluid. Zo krijg je het beste van twee werelden, en je kunt er nog jarenlang van blijven genieten!

De NA6006 is een muziekstreamer met geïntegreerde HEOS-multiroom, zodat je eindeloos veel draadloze muziek kunt streamen via internet. En het is heel eenvoudig om dit systeem uit te breiden met draadloze HEOS-luidsprekers in alle kamers van je huis. Je stuurt alles aan met de HEOS-app op je smartphone, inclusief streaming via Spotify Connect, Bluetooth en AirPlay 2 (iOS).

HEOS is ontwikkeld door Denon en Marantz, en dus is de bediening van deze hele installatie natuurlijk perfect geïntegreerd. In feite werkt het gewoon als één gebruiksvriendelijk apparaat, of je nu muziek streamt van een streamingservice of naar je vinylcollectie luistert. Je hoeft niet te zitten rommelen met verschillende afstandsbedieningen en je hebt altijd een perfect geluid. Dat komt omdat de NA6006 alle muzieksignalen upsamplet naar 32-bit, maar ook omdat de volumeregeling direct via de versterker werkt. En dat hoor je!

Analoge kwaliteiten en klaar voor vinyl

De PM6006 is een analoge stereoversterker met een muzikale, natuurlijke en bijna fysieke weergave, en een geluid waar analoogpuristen zo gek op zijn. Bovendien heeft hij een aantal digitale ingangen en een uitstekende draaitafelingang voor MM-elementen.

En als kroon op het werk zijn de voorkanten van deze twee apparaten gemaakt van echt aluminium, zodat ze er ook nog eens prachtig uitzien. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En met Amazon Alexa-voice-control zijn jij en je muziek helemaal klaar voor de toekomst.*

Let op: je kunt de NA6006 ook combineren met de grotere versterkers van Marantz – de PM7005 en PM8006 – met dezelfde mooie, geïntegreerde bediening. En als je nog steeds naar CD’s luistert, kun je hem uitbreiden met Marantz's bijpassende CD-speler, de CD6006.

De PM6006 en NA6006 zijn verkrijgbaar in zwart of zilver-goud aluminium.

Meer informatie over de Marantz PM6006

Meer informatie over de Marantz NA6006

* Voor voice-control moet je een apart apparaat met Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de NA6006, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control. Het gebruik van voice-control in Nederland moet nog geactiveerd worden door Marantz.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.