HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Marantz PM6006 + CD6006 Stereosysteem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Marantz PM6006 + CD6006 Stereosysteem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Prachtige producten met een geweldige klank en dito kwaliteit. Niet voor niets is deze combinatie bekroond met een EISA-award. Leverbaar in zwart en zilver.

Marantz PM6006 + CD6006 - kwaliteits componenten met een goede prijskwaliteit verhouding en geintegreerde DAC

  • elegante combinatie
  • als een systeem te bedienen emt meegeleverde afstandsbediening
  • Geintegreerde hoogwaardige DAC.
  • Opgebouwd met discrete componenten
  • 2 x 45 Watt vermogen

Marantz PM6006

De PM6006 is zoveel méér dan alleen maar een vernieuwde versie van z'n voorganger PM6005, veel meer. Nu kun je namelijk op deze superbe versterker rechtstreeks nog meer digitale bronnen aansluiten, waardoor je deze kunt gebruiken als een superieure DAC voor ongelooflijk veel muziekplezier van diverse nieuwe media.

Uitzonderlijke audiokwaliteit door discrete componenten

Wat niet veranderd is zijn de het voorversterker- en eindversterkerdeel waarin uitsluitend discrete componenten zijn toegepast, in de hele signaalweg is er niet één IC te vinden. Dit is gedaan omdat speciaal geselecteerde componenten IC's niet alleen in kwaliteit overtreffen, maar omdat het hierdoor ook mogelijk wordt om het geluid en de klankkleur veel beter in te stellen, wat resulteert in meer helderheid, transparantie en diepte in de weergave.

Ook gebleven is de lage-impedantie afgeschermde Toroïde transformator, net als de aangepaste hoofdcondensatoren. En natuurlijk alle belangrijke kenmerken zoals vijf audio lijningangen waaronder Phono, twee paar vergulde luidsprekeraansluitingen met bi-wiring mogelijkheid en een afstandsbediening - dat is allemaal onveranderd.

Hoogwaardige DAC

De in de PM6006 gebruikte DAC is een 24 bit/192 kHz high current CS4398, die z'n kwaliteit al lang bewezen heeft in vele Premium Range producten. Het gehele digitale deel is volledig afgeschermd door een interne metalen behuizing wat ervoor zorgt dat het digitale deel geen invloed kan hebben op het analoge signaal. Kortom, de PM6006 is als versterker een uitstekende investering voor de toekomst. Ten opzichte van de voorganger is er een extra optische ingang toegevoegd voor nog meer connectiviteit.

De Marantz PM6006 is leverbaar in zwarte en zilvergoud uitvoering.

Lees hier meer over de Marantz PM6006

Marantz CD6006

De CD6006 borduurt voort op zijn sucesvolle voorgangers de CD6004 en de CD6005, die door "What Hi-Fi Sound and Vision?" zijn uitgeroepen tot de beste CD-speler onder £500,-. Maar uiteraard zijn er in dit model verbeteringen en aanpassingen aangebracht, zoals strenger geselecteerde componenten met een nog betere kwaliteit en levensduur. De CD6006 is nu voorzien van een solide metalen bodemplaat en een centraal geplaatst CD-mechanisme, waardoor ongewenste trillingen vrijwel zijn uitgebannen.

Alles ademt kwaliteit en duurzaamheid

De overbemeten voeding bedient zowel de digitale als analoge circuits van de speler, terwijl de hoogkwalitatieve CS4398 DAC het digitale signaal omzet naar analoog. Dit signaal wordt daarna door Marantz eigen kleine signaalversterker, de HDAM-SA, toegevoegd aan de vergulde aansluitbussen. Daarnaast wordt een afstandsbediening meegeleverd dit ook geschikt is voor de besturing van de PM6006 versterker, die met de CD6006 een ideale combinatie vormt. De CD6006 kent nu ook een laag stand-by stroomverbruik en een 'auto stand-by' mode, om te besparen op energie.

Al met al is de CD6006 een schitterende speler voor de muziekliefhebber die niets anders wil dan de beste weergave voor een aantrekkelijke prijs. De speler is ook ideaal voor liefhebbers van portable muziek, danzij de iPod digitale aansluiting aan de voorzijde.

De Marantz CD6006 is leverbaar in de uitvoeringen zwart en zilver-goud.

Lees hier meer over de Marantz CD6006

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.