HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De HEOS Amp en AM-1 vormen een compacte mini-installatie met goed geluid, ook voor buiten – en je stuurt alles aan met je smartphone. Zo worden barbecues nóg leuker! Uit te breiden tot multiroom.

HEOS Amp + Bowers & Wilkins AM-1 – mini-installatie met streaming, remote-app en een schitterend geluid voor buiten

  • Slimme en gebruiksvriendelijke mini-installatie
  • Solide outdoor-luidsprekers met echte hifi-kwaliteit
  • Muziek afspelen via streamingservices, internetradio of je eigen smartphone of tablet, inclusief Bluetooth
  • Heel eenvoudig en draadloos te bedienen met een smartphone of tablet (iOS/Android)
  • Kan worden uitgebreid met draadloze luidsprekers in het hele huis

Met de HEOS Amp en AM-1 heb je een slim muzieksysteem met het geluid van een supercompacte hifi-installatie en de draadloze mogelijkheden van streaming. De AM-1 heeft een weerbestendig ontwerp met een grill van aluminium en een schitterend ophangsysteem voor buiten, bijvoorbeeld op het terras. Maar de geluidskwaliteit en het vermogen zijn zo goed dat je de AM-1 ook heel goed binnen kunt gebruiken.

De Amp heeft een geïntegreerde stereoversterker; je hoeft dus alleen nog de luidsprekerkabels aan te sluiten en de stereo-installatie is klaar. Ook als je buiten zit, kun je alles heel eenvoudig en draadloos aansturen met de slimme en gebruiksvriendelijke HEOS-app op je smartphone/tablet (iOS/Android).

Je hoeft dus niet op te staan om de muziek te regelen, en je vrienden kunnen ook nummers aan de playlist toevoegen – bijvoorbeeld van TIDAL, Spotify of andere streamingservices. Zo worden barbecues nóg veel leuker!

Draadloze muziek in het hele huis

De HEOS Amp en AM-1 vormen samen een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke installatie die veel beter klinkt dat een alles-in-één-Bluetooth-luidspreker. Dit is een echt stereosysteem met echt stereogeluid. En als je eenmaal met HEOS begonnen bent, is het heel eenvoudig om je systeem verder uit te breiden. Je neemt toch zeker geen genoegen met een halve oplossing? De complete oplossing is doodeenvoudig!

Meer informatie over de HEOS Amp HS2

Meer informatie over de Bowers & Wilkins AM-1

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.