HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HEOS by Denon AMP HS2 + Argon OUT 5 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AMP HS2 + Argon OUT 5 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De HEOS Amp is een draadloze muziekinstallatie die moeiteloos een paar goede hifi-luidsprekers aanstuurt. Een complete installatie in één apparaat en een geluidskwaliteit die alle andere alles-in-één-luidsprekers het nakijken geeft.

HEOS Amp – draadloze en supergebruiksvriendelijke multiroom-installatie met bijzonder goed geluid

De HEOS Amp is de streaming-stereoversterker van het HEOS-systeem. Met deze versterker kun je moeiteloos een paar goede hifi-luidsprekers aansturen, bijvoorbeeld van DALI of Bowers & Wilkins. Je kunt zelf een luidspreker kiezen die past binnen je budget en interieur, en krijgt een detaillering, dynamiek en stereobeeld waar geen enkele andere alles-in-één-luidspreker tegenop kan. Dit is de ultieme eerste stap op weg naar echt hifi-geluid zonder enorme installatie.

De OUT5 is een robuuste, vochtbestendige outdoor-luidspreker met een heel goed geluid die je eenvoudig kunt monteren. Met deze betaalbare luidspreker kun je ook naar goed geluid luisteren als je buiten op je terras zit, of in de garage, op een boot – eigenlijk overal waar je niet snel een paar gewone luidsprekers zou gebruiken.

Meer informatie over de HEOS Amp
Meer informatie over de Argon OUT5

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.