HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PMA-1600NE + OPTICON 6 bestaat uit een loodzware en krachtige analoge versterker en een paar serieuze vloerluidsprekers. Exclusieve kwaliteit en meer dan genoeg aansluitingen voor analoge en digitale geluidsbronnen – inclusief draaitafel (MM/MC).

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 – loodzware, analoge installatie met schitterend geluid voor digitale en analoge muziekbronnen, inclusief draaitafel (MM/MC)

  • Zware en stabiele analoge versterker met exclusieve aluminium finish
  • Digitale en analoge aansluitingen (optisch/digitaal/USB)
  • Aparte draaitafelingang (MM/MC)
  • 32-bit upsampling van digitale bronnen
  • Uitstekende vloerluidsprekers met echte hifi-kwaliteit 

De PMA-1600NE + OPTICON 6 is een schitterende installatie met een zware en krachtige versterker die een paar serieuze DALI-luidsprekers aanstuurt. De ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de kwaliteit en muzikaliteit van een echte, analoge versterker.

De PMA-1600NE heeft genoeg vermogen om iedere ruimte te vullen met een schitterend geluid. Je kunt er analoge bronnen, en zelfs een draaitafel (MM/MC) op aansluiten, of je kunt gebruikmaken van de geïntegreerde D/A-converter die alle digitale bronnen upsamplet naar 32-bit. De PMA-1600NE is gemaakt van echt aluminium, zodat hij er ook nog eens prachtig uitziet.

De OPTICON 6 is een solide vloerluidspreker met een prachtig hifi-geluid. Hij zit boordevol geavanceerde DALI-techniek, zoals een dubbele tweetermodule voor zijdezachte hoge tonen en een optimale spreiding, en houtvezelmembranen voor een nauwkeurig en gedetailleerd geluid op elk volume. En dankzij het relatief compacte formaat passen deze luidsprekers in vrijwel elke woonkamer!

Meer informatie over de Denon PMA-1600NE

Meer informatie over de DALI OPTICON 6

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.