HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon PMA-150H + DALI OPTICON 2 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-150H + DALI OPTICON 2 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De PMA-150H en OPTICON 2 hebben een schitterend ontwerp en design. Hiermee krijg je de geluidskwaliteit en mogelijkheden van een echte installatie, maar dan in een compact en supermooi ontwerp. Interieurvriendelijke hifi-kwaliteit!

DENON PMA-150H en DALI OPTICON 2 – compacte en exclusieve streaminginstallatie met HEOS-multiroom, radio, kristalhelder hifi-geluid, een gebruiksvriendelijk ontwerp en een finish van aluminium

  • Compact en exclusief aluminium ontwerp
  • Heel helder en gedetailleerd geluid
  • Met geïntegreerde HEOS-multiroom
  • Radio met DAB, FM en internet
  • TV-volume wordt aangestuurd met de afstandsbediening van de TV

De PMA-150H is een compacte streaminginstallatie met een schitterend ontwerp en topgeluid! Hiermee krijg je echte hifi-kwaliteit, maar dan zonder een grote en opvallende installatie in de woonkamer. Sterker nog, dit systeem is zo stijlvol en exclusief dat jij en je gasten er geen genoeg van zullen krijgen.

De nieuwe digitale versterker heeft een vermogen van 2 x 70 watt. In combinatie met de 32-bit signaalbehandeling van Denon zorgt dat voor een geluidskwaliteit die je echt niet zou verwachten van zo'n kleine installatie. En als je bovendien toegang krijgt tot HEOS-multiroom met remote-app, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth en een radio met DAB, FM en internet, dat weet je zeker dat je hier nog jarenlang plezier van zult hebben.

Dankzij de geïntegreerde leerfunctie kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Bijpassende CD-speler apart verkrijgbaar (Denon DCD-100).

DALI OPTICON 2 – compacte allround-luidspreker met overtuigende hifi-kwaliteit

De OPTICON 2 is een solide en compacte luidspreker die geoptimaliseerd is voor plaatsing op een standaard of in een kast. Dankzij de 6,5” bas-/middenspeaker, het unieke SMC-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de OPTICON 2 een bijzonder helder, dynamisch en gedetailleerd geluid dat je normaal gesproken alleen hoort bij grotere en duurdere luidsprekers.

De OPTICON 2 is verkrijgbaar in zwart essenhout, matwit of walnoot.

Meer informatie over de Denon PMA-150H 
Meer informatie over de DALI OPTICON 2 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.