HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 is een geavanceerde installatie met compacte hifi-luidsprekers met een mooi en groot geluidsbeeld voor muziek en TV. Met HEOS-multiroom voor streaming en traditioneel stereogeluid.

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 – hifi-muziekinstallatie met HEOS-multiroom, streaming, voice-control en geavanceerde luidsprekers

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 is een serieuze stereo-installatie met geavanceerde hifi-luidsprekers in een compact formaat. Dit systeem heeft de nieuwste features, zoals multiroom, streaming en voice-control via Google Assistant en (in de toekomst) ook Amazon Alexa. Modern en traditioneel tegelijk!

De DNP-800NE is een muziekstreamer met geïntegreerde HEOS-multiroom, zodat je eindeloos veel draadloze muziek kunt streamen via internet. En het is heel eenvoudig om dit systeem uit te breiden met draadloze HEOS-luidsprekers in alle kamers van je huis. Je stuurt alles aan met de HEOS-app op de smartphone, inclusief streaming via Spotify Connect, Bluetooth en AirPlay 2 (iOS).

Analoge kwaliteiten en klaar voor vinyl

De PMA-800NE is een analoge stereoversterker met een muzikale, natuurlijke en bijna fysieke weergave, en een geluid waar analoogpuristen zo gek op zijn. En hij heeft een aantal digitale ingangen en een uitstekende draaitafelingang voor MM- en MC-elementen.

En als kroon op het werk zijn de voorkanten van deze twee apparaten gemaakt van echt aluminium, zodat ze er ook nog eens prachtig uitzien. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En met Google Assistant en (in de toekomst) Amazon Alexa-voice-control zijn jij en je muziek helemaal klaar voor de toekomst.*

Serieuze hifi-luidsprekers in een compact formaat

De geavanceerde 606-luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn voorzien van veel geavanceerde features, waardoor ze een heel groot, mooi en veelzijdig geluidsbeeld krijgen voor muziek en filmgeluid. Ze zijn lekker compact, en passen dus in een boekenkast, aan de muur of op een goede standaard. Het mooie ontwerp in zwart of wit past heel mooi in ieder interieur.

Let op: Je kunt de DNP-800NE ook combineren met de grotere versterkers van Denon – de PMA-1600NE en PMA-2500NE – met dezelfde mooie, geïntegreerde bediening. En als je nog steeds naar CD’s luistert, kun je hem uitbreiden met Denon’s bijpassende CD-speler, de DCD-800NE.

De DNP-800NE en PMA-800NE zijn verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium. De Bowers & Wilkins 606 is verkrijgbaar in matzwart of matwit.

Meer informatie over de Denon DNP-800NE 

Meer informatie over de Denon PMA-800NE 

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 606 

* Voor voice-control moet je een apart apparaat met Google Assistant- of Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de DNP-800NE, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control. Denon moet Amazon Alexa nog steeds activeren in Nederland.

Testen

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.