HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon CEOL RCD-N10 + DALI SPEKTOR 1 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon CEOL RCD-N10 + DALI SPEKTOR 1 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De CEOL N10 met SPEKTOR 1 is een elegante en interieurvriendelijke mini-installatie met geïntegreerde HEOS-multiroom. CD, FM-radio, meer dan genoeg aansluitingen, inclusief TV, en een schitterend hifi-geluid voor het hele huis. Verschillende kleuren.

Denon CEOL N10 en DALI SPEKTOR 1 – elegante en EISA-bekroonde mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, CD, FM-radio, supercompacte luidsprekers en echt hifi-geluid

  • Compact, elegant en interieurvriendelijk ontwerp
  • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met remote-app (iOS/Android)
  • AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth en voice-control (smart-luidspreker vereist)
  • Geïntegreerde CD-speler en FM-radio met RDS/RadioText
  • Goed geluid en vermogen voor een mini-installatie

De CEOL N10 is een elegante mini-streaminginstallatie voor iedereen die zijn interieur belangrijk vindt, maar ook graag wil genieten van goed geluid en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie. Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt om in echte hifi-kwaliteit te genieten van muziek en TV-geluid – zonder dat je last hebt van grote apparaten en luidsprekers.

De geïntegreerde HEOS-multiroom beschikt over de nieuwste en slimste draadloze functies en als je nog steeds CD’s hebt, kun je daar ook naar luisteren. De geïntegreerde versterker van de CEOL N10 klinkt heel goed en heeft geen enkel probleem met luidsprekers die groter en krachtiger zijn dan de SPEKTOR 1 die je hier ziet. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ontdek ons enorme assortiment.

De CEOL N10 heeft de prestigieuze internationale EISA-award gewonnen voor het beste compacte muzieksysteem van 2018-2019 – en dat zegt eigenlijk al genoeg.

HEOS – draadloze muziek in het hele huis

De CEOL N10 heeft geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om je favoriete muziek te streamen – van streamingservices en tienduizenden radiozenders op internet, inclusief enkele van de populairste DAB-kanalen en speciale zenders overal ter wereld.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers in alle andere kamers in huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

De CEOL N10 is verkrijgbaar met een mooie afwerking in zwarte, witte of grijze lak.

DALI SPEKTOR 1 – kleine hifi-luidsprekers met een groot geluid

De SPEKTOR 1 is een supercompacte hifi-luidspreker die, ondanks de bescheiden prijs, optimaal klinkt in combinatie met een goede installatie zoals de CEOL N10. Je kunt de SPEKTOR 1 aan de muur hangen met het ophangsysteem, in een kast zetten of op een standaard plaatsen. En hij klinkt absoluut beter dan een soundbar of een paar kleine, draadloze luidsprekertjes.

De DALI SPEKTOR 1 verkrijgbaar in het zwart, wit of walnoot.

Meer informatie over de Denon CEOL N10
Meer informatie over de DALI SPEKTOR 1

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.