HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI ZENSOR 5 AX + Pro-Ject Debut Carbon Phono USB DC Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI ZENSOR 5 AX + Pro-Ject Debut Carbon Phono USB DC Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De ZENSOR 5 AX is een fullsize vloerluidspreker met de voordelen van een actieve luidspreker. In combinatie met de mooie draaitafel van Pro-Ject kun je genieten van vinyl met echte hifi-kwaliteit. Verkrijgbaar in zwart of wit.

DALI ZENSOR 5 AX / Pro-Ject Debut Carbon Phono USB DC – eenvoudige oplossing voor vinyl met echte hifi-kwaliteit

  • Alles wat maar nodig is om met echte hifi-kwaliteit naar vinyl te luisteren
  • Actieve vloerluidsprekers met een indrukwekkend geluid
  • Mooie en serieuze draaitafel met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker
  • Streamingluidsprekers met geïntegreerde Bluetooth
  • Draaitafel wordt speelklaar geleverd met Ortofon OM10-element 

Met de ZENSOR 5 AX en de Debut Carbon Phono USB DC heb je in principe alles wat nodig is om vinyl af te spelen met echte hifi-kwaliteit. De vloerluidsprekers staan garant voor een indrukwekkend geluid en een volle bas, terwijl de draaitafel het maximale uit je platen haalt.

De ZENSOR 5 AX bestaat uit een set fullsize vloerluidsprekers met de voordelen van een actieve luidspreker. Hiermee kun je niet alleen muziek afspelen met de mooie draaitafel, je kunt ook via Bluetooth streamen vanaf smartphone, tablet of PC/Mac. Of je sluit een muziekstreamer, TV of wat dan ook aan. De geïntegreerde digitale stereoversterker levert 2 x 50 watt, zodat je kunt rekenen op een mooi en vol hifi-geluid.

De draaitafel wordt geleverd met geïntegreerde phono-voorversterker (RIAA) en kan dus met een gewone signaalkabel worden aangesloten op de luidsprekers. Ook beschikt hij over een geïntegreerde A/D-converter met USB-uitgang voor PC of Mac. Hiermee kun je al je lievelingsplaten digitaliseren en kopiëren naar een harde schijf.

Lees meer over de DALI ZENSOR 5 AX 

Lees meer over de Pro-Ject Debut Carbon Phono USB DC

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.