HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI ZENSOR 1 AX + Argon TT-2 USB Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI ZENSOR 1 AX + Argon TT-2 USB Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De ZENSOR 1 AX bestaat uit een set serieuze en compacte luidsprekers met geïntegreerde versterker. In combinatie met de uitstekende draaitafel van Argon Audio kun je genieten van je vinyl met echte hifi-kwaliteit. Verkrijgbaar in zwart of wit.

DALI ZENSOR 1 AX / Argon TT-2 USB – supercompacte oplossing voor perfect vinylgeluid

  • Alles wat maar nodig is om met echte hifi-kwaliteit naar vinyl te luisteren
  • Compacte actieve luidsprekers met een zeer goed geluid
  • Mooie en serieuze draaitafel met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker
  • Luidsprekers met geïntegreerde Bluetooth-streaming
  • Draaitafel wordt geleverd met Ortofon OM5e-element

Met de ZENSOR 1 AX en de TT-2 USB heb je in principe alles wat nodig is om vinyl af te spelen met echte hifi-kwaliteit. De supercompacte luidsprekers hebben een indrukwekkend geluid en de robuuste draaitafel haalt echt het maximale uit je vinylcollectie. Twee kabels, stroom aansluiten en je bent klaar!

De ZENSOR 1 AX bestaat uit een set compacte luidsprekers met geïntegreerde versterker. Hiermee kun je niet alleen muziek afspelen met de mooie draaitafel, je kunt ook via Bluetooth streamen vanaf smartphone, tablet of PC/Mac. Of je sluit een muziekstreamer, TV of wat dan ook aan.

De draaitafel wordt geleverd met geïntegreerde phono-voorversterker (RIAA) en kan dus met een gewone signaalkabel worden aangesloten op de luidsprekers. Ook beschikt hij over een geïntegreerde A/D-converter met USB-uitgang voor PC of Mac. Hiermee kun je al je lievelingsplaten digitaliseren en kopiëren naar een harde schijf.

Lees meer over de DALI ZENSOR 1 AX 

Lees meer over de Argon TT-2 USB

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.