HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F geeft TV-geluid een nieuwe dimensie met een serieuze soundbar en een compacte 9”-subwoofer voor de laagste bastonen. Een elegant systeem met Bluetooth, waarbij je ook kunt streamen met je smartphone.

DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F – solide soundbarsysteem met schitterend TV-geluid en geïntegreerde Bluetooth

  • Elegant soundbarsysteem met goed geluid
  • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
  • Serieuze soundbar met echte hifi-oplossingen
  • 9”-subwoofer met diepe pas.
  • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, tablet enz.

Met de DALI KUBIK ONE + SUB E-9 F klinkt je TV ineens een stuk beter, en dat zonder grote installatie! In tegenstelling tot veel andere soundbars is de KUBIK ONE voorzien van twee echte hifi-luidsprekers en een stevige behuizing. Dit geeft een bijzonder mooi en natuurlijk stereogeluid, aangevuld met de diepe en nauwkeurige bastonen van een 9"-subwoofer. En met Bluetooth kun je heel eenvoudig streamen vanaf smartphone of tablet.

De exclusieve finish ziet er schitterend uit en je kunt zelf kiezen of je de KUBIK ONE in een TV-meubel zet of onder de TV hangt met het geïntegreerde ophangsysteem. Het maakt niet uit waar je de subwoofer neerzet, en er is keuze uit een aantal mooie finishes, zodat je altijd een soundbar vindt die bij het interieur past.

En dankzij de slimme inleerfunctie kun je het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan heb je niet nóg een afstandsbediening rondslingeren. En het systeem schakelt zich automatisch aan en uit, zodat je binnen no-time kunt genieten van goed TV-geluid.

Signaalkabel voor soundbar en subwooferkabel apart verkrijgbaar.

Meer informatie over de DALI KUBIK ONE

Meer informatie over de DALI SUB E-9 F

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.