HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bluesound Powernode 2i (HDMI) + B&W AM1 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound Powernode 2i (HDMI) + B&W AM1 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De POWERNODE 2i (HDMI) is een compacte multiroominstallatie van Bluesound, boordevol gebruiksvriendelijke functies, bijvoorbeeld TV-geluid. De hoogwaardige constructie past perfect bij een paar goede hifi-luidsprekers. Mooie zwarte of witte finish.

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) – compacte streaminginstallatie met multiroom, geavanceerde functies en een schitterend geluid

  • Hoogwaardige, geïntegreerde stereoversterker (2 x 60 watt)
  • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon, en met Apple AirPlay 2 (via gratis software-update)
  • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van je TV (IR-leerfunctie)
  • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten, NAD-versterkers/receivers met MDC-module en DALI CALLISTO.
  • Eenvoudige installatie, compact ontwerp, mooie finish

De POWERNODE 2i (HDMI) is een draadloze multiroominstallatie met geïntegreerde stereoversterker van Bluesound. Hij levert 2 x 60 watt, klinkt fantastisch en stuurt moeiteloos een paar echt goede hifi-luidsprekers aan. Dit is een serieus en hypermodern alternatief voor een traditionele stereo-installatie – wat betreft zowel functionaliteit als geluid.

De AM-1 van B&W is een mooie en gebruikersvriendelijke outdoor-luidspreker met een fantastisch geluid. De stevige kast met roestvrije aluminiumgrill is bestand tegen slecht weer, zodat je deze luidsprekers ook buitenshuis kunt plaatsen, bijvoorbeeld op het terras. Maar de geluidskwaliteit is tegelijk zo goed dat de AM-1 ook in je huis een uitstekende oplossing is.

Meer informatie over de Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)
Meer informatie over de B&W AM1

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.