HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio TT-2 + Argon ALTO 4 ACTIVE Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio TT-2 + Argon ALTO 4 ACTIVE Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met de TT-2 en ALTO 4 ACTIVE heb je een complete installatie, en alle techniek zit in de luidsprekers. Geniet van je vinylcollectie zonder extra apparaten. En je kunt ook muziek streamen vanaf je smartphone met Bluetooth. Verschillende kleuren.

Argon TT-2 + ALTO 4 ACTIVE – complete installatie voor vinyl, draadloze muziek en TV-geluid

  • Complete installatie incl. phonovoorversterker zit in de luidsprekers
  • Draadloos muziek streamen vanaf smartphone enz. met Bluetooth
  • De draaitafel wordt speelklaar geleverd met Ortofon OM5e-element
  • Inclusief afstandsbediening
  • Volumeregeling via de afstandsbedieningen van Samsung en Sony

De TT-2 en actieve ALTO 4 ACTIVE-luidsprekers zijn een geweldige oplossing voor iedereen die graag naar vinyl luistert, maar geen zin heeft in een aparte installatie of technisch gedoe. Alles wat je nodig hebt, zit in de luidsprekers, inclusief een krachtige stereoversterker met aparte draaitafelingang en geïntegreerde Bluetooth.

De eenvoudige en stevige hifi-draaitafel wordt speelklaar geleverd met een element van Ortofon, zodat je alleen nog maar een kabel hoeft aan te sluiten op de phono-ingang. Je kunt hem ook gebruiken om met optimale digitale kwaliteit te luisteren naar de TV. Het volume regel je heel eenvoudig met de meeste afstandsbedieningen van Samsung of Sony.

Ook kun je muziek streamen met je smartphone via Bluetooth, en hij heeft bovendien ingangen voor andere geluidsbronnen (CD-speler, muziekstreamer enz.).

Met andere woorden, deze combinatie geeft je meer mogelijkheden en een beter geluid dan veel traditionele installaties – zonder dat je een hele installatie nodig hebt! Veel cooler wordt het niet!

Let op: luidsprekerkabel apart verkrijgbaar (om de twee luidsprekers onderling te verbinden) 

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.