HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 is een compacte muziekinstallatie met Bluetooth en echt hifi-geluid voor muziek en TV. Genoeg aansluitingen, geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker voor draaitafels. Luidsprekers in verschillende kleuren.

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 – compacte muziekinstallatie met Bluetooth, hifi-geluid en draaitafelingang voor muziek en TV

  • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone enz. (incl. aptX HD)
  • Indrukwekkend vermogen en een goede stereo-geluidskwaliteit
  • Supercompact en eenvoudig
  • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten

De Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 is een compacte muziekinstallatie met echt hifi-geluid. Je kunt hem gebruiken voor je muziek en TV en hij heeft veel slimme functies zoals Bluetooth en een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je er elke draaitafel op kunt aansluiten.

De SA1 heeft een helder, muzikaal en dynamisch geluid dat de DALI SPEKTOR 1-luidsprekers volledig tot hun recht laat komen. Dit is een serieuze hifi-installatie voor een heel betaalbare prijs – en als je toch liever voor andere luidsprekers gaat, de SA1 heeft meer dan genoeg vermogen om een paar veel duurdere hifi-luidsprekers aan te sturen.

Flexibele installatie voor draadloze muziek en TV-geluid

De SA1 heeft geïntegreerde Bluetooth, waardoor je draadloos muziek kunt afspelen vanaf een smartphone, tablet of PC/Mac. Het is allemaal heel eenvoudig, en de versterker ondersteunt zelfs aptX HD, zodat je met een compatibele smartphone de best mogelijke geluidskwaliteit krijgt.

Je krijgt ook supermooi stereogeluid uit de TV, en als je een Samsung of Sony hebt, kun je het geluid aansturen met je huidige afstandsbediening*. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening. Wat wil je nog meer?

De supercompacte SPEKTOR 1-luidsprekers geven muziek en TV-geluid zeer overtuigend weer. En met de compacte SA1 heb je een systeem dat heel eenvoudig op een plank of in een kast past. Als je nog wat meer bas wilt, kijk dan eens naar de SUB E-9 F van DALI.

Meer informatie over de Argon SA1

Meer informatie over de DALI SPEKTOR 1

* Deze functie kan ook werken met de nieuwere TV’s van andere fabrikanten. Vraag HiFi Klubben om meer informatie.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.