HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins C388 + MDC BluOS2i + B&W 704S2 Streaming audiosysteem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins C388 + MDC BluOS2i + B&W 704S2 Streaming audiosysteem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Krachtige versterker met 2 x 150 watt en geïntegreerde Bluesound-module voor toegang tot een wereld aan streamingmuziek en multiroom. Met superslanke en elegante vloerluidsprekers met een schitterend hifi-geluid.

NAD C388 + MDC BluOS2i + Bowers en Wilkins 704S2 - Hoogwaardig stereo systeem met multi-room streaming en elegante, superslanke vloerluidsprekers voor een schitterend hifi-geluid.

  • Krachtige versterker met enorm vermogen
  • Schitterend geluid en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, incl. draaitafel (MM)
  • Streaming met Wi-Fi/Bluesound, USB en HDMI-aansluiting via MDC-modules (apart verkrijgbaar)
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, incl. functie voor automatisch aanzetten 
  • Extreem slank en elegant ontwerp voor een vloerluidspreker
  • Continuum FST-middenspeaker geeft stemmen en instrumenten kristalhelder weer
  • Mooie luidsprekerafwerking van lak of echt houtfineer

NAD C388 + BluOS2i

De C388 is de grootste stereoversterker uit de New Classic-serie van NAD. Deze versie heeft een geïntegreerde Bluesound-module, waarmee hij direct toegang biedt tot muziekstreaming via Spotify Connect, TIDAL en andere online muziekservices. Bovendien heeft hij multiroom, internetradio, Wi-Fi-streaming om je eigen muziek af te spelen – en een schitterende app-controller.

Geschikt voor multiroom met topkwaliteit

De C388 is een indrukwekkende hybride digitale versterker met 2 x 150 watt, zodat hij zelfs de meest veeleisende luidsprekers aankan – op ieder volume. Hij zit boordevol NAD-kwaliteit en is helemaal klaar voor de digitale toekomst!

En je kunt er niet alleen in de woonkamer van genieten. De Bluesound-module werkt namelijk perfect samen met de andere elementen van je Bluesound-systeem, zodat je in een handomdraai kunt genieten van multiroom-streaming in je hele huis. En dankzij Bluetooth-streaming in twee richtingen en meer dan genoeg aansluitingen voor analoge en digitale bronnen, inclusief draaitafel, weet je zeker dat de C388 en de kleinere modellen uit de New Classic-serie nu al de full-size stereosystemen van morgen zijn!

Meer informatie over de NAD C388 

Meer informatie over de BluOS2i MDC-module 

Bowers & Wilkins 704S2

De 704 S2 is een superslanke en eenvoudigere versie van de grote 703 S2 van Bowers & Wilkins. Dankzij de geavanceerde technologie van Bowers & Wilkins klinkt hij niet alleen fantastisch, hij zit er ook nog eens schitterend uit.

En ondanks het compacte formaat vult de 704 S2 zonder probleem een gemiddelde kamer met een massief en vol geluid. De unieke 'randloze' Continuum FST-middenspeaker en de nieuwe Carbon Dome-tweeter zorgen voor een kristalheldere weergave van stemmen en instrumenten, zodat zelfs klassieke muziek en jazz helemaal tot hun recht komen.

Elegante oplossing voor muziek en home-cinema

De afwerking van de 704 S2 ziet er echt schitterend uit en sluit naadloos aan bij een modern en stijlvol interieur, of je nu kiest voor echt houtfineer, zwarte hoogglans of matwit. De luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten aan hoeft te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken.

Je kunt de 704 S2 gebruiken voor een stereosysteem, of als kernelement van een schitterende Bowers & Wilkins home-cinema; bijvoorbeeld in combinatie met een 707 S2, HTM72 S2 en een bijpassende subwoofer, zoals de krachtige Bowers & Wilkins DB4S of ASW608, voor als het ook nog compact moet zijn.

De 704 S2 is verkrijgbaar in echt rozenhoutfineer, matwit of zwarte hoogglanslak.

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 704S2

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.