HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C 588 + PP 2e Draaitafel

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C 588 + PP 2e Draaitafel

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C 588 + PP 2e is een fraaie hifi-draaitafel met goed geluid en aparte RIAA-/phono-voorversterker, zodat je hem op elke installatie kunt aansluiten. 9”-toonarm van koolstofvezel en kwaliteit tot in de kleinste details. Met Ortofon 2M Red-element.

NAD C 588 + PP 2e – schitterende hifi-draaitafel met een goed geluid en RIAA-/phono-voorversterker, zodat je hem op iedere installatie kunt aansluiten.

  • Inclusief uitstekende RIAA-/phono-voorversterker
  • Kan op iedere installatie worden aangesloten
  • Speciaal ontwikkelde 9”-toonarm van koolstofvezel voor MM- en MC-elementen
  • Massieve MDF-plint met trillingsdempende metalen voetjes
  • Speelklaar geleverd, inclusief stofkap en voorgemonteerd element (Ortofon 2M Red)

De C 588 + PP 2e is een serieuze hifi-draaitafel die tot de nok toe vol zit met slimme technologische oplossingen. De exclusieve 9”-toonarm van koolstofvezel, elektronisch aangestuurde precisiemotor en draaiende onderdelen van precisiegefreesd aluminium zorgen voor een ongekende geluidskwaliteit.

De bijgeleverde RIAA-/phono-voorversterker – de PP 2e – zorgt voor de versterking van MM- en MC-elementen, zodat je de draaitafel op iedere installatie kunt aansluiten, ook als die geen aparte draaitafelingang heeft.

De C 588 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief stofkap en Ortofon 2M Red-element (MM). De PP 2e is verkrijgbaar in grafiet.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je draaitafel. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

Meer informatie over de NAD C 588
Meer informatie over de NAD PP 2e

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.