HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C 558 + PP 2e Draaitafel

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C 558 + PP 2e Draaitafel

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C 558 + PP 2e is een solide hifi-draaitafel met een goed geluid en aparte RIAA-/phono-voorversterker, zodat je hem op iedere installatie kunt aansluiten. Hij wordt speelklaar geleverd met een Ortofon OM10-element.

NAD C 558 + PP 2e – solide hifi-draaitafel met een goed geluid en RIAA-/phono-voorversterker, zodat je hem op iedere installatie kunt aansluiten.

  • Inclusief uitstekende RIAA-/phono-voorversterker
  • Kan op iedere installatie worden aangesloten
  • 9”-toonarm voor MM- en MC-elementen
  • Massieve MDF-plint en mooi draaiplateau van glas
  • Speelklaar geleverd, inclusief stofkap en voorgemonteerd element (Ortofon OM10)

De C 558 + PP 2e is een solide en serieuze hifi-draaitafel die je geliefde vinylcollectie laat schitteren. Met deze combinatie krijg je het allerbeste geluid voor je geld. De C558 heeft snaaraandrijving, een superstabiele motor en voeding, en wordt handmatig bediend. Kortom, een klassieke constructie die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt.

De bijgeleverde RIAA-/phono-voorversterker – de PP 2e – zorgt voor de versterking van MM- en MC-elementen, zodat je de draaitafel op iedere installatie kunt aansluiten, ook als die geen aparte draaitafelingang heeft.

De C 558 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief stofkap en voorgemonteerd Ortofon OM10-element (MM). De PP 2e is verkrijgbaar in grafiet.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je draaitafel. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

Meer informatie over de NAD C 558
Meer informatie over de NAD PP 2e

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.