HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD M10 + LYNGDORF MH-2 + DALI SUB C-8 D Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M10 + LYNGDORF MH-2 + DALI SUB C-8 D Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De M10, MH-2 en SUB C-8 D vormen een exclusief streamingsysteem voor iedereen muziek en zijn interieur belangrijk vindt. Uniek en compact ontwerp, schitterende finish, geïntegreerde Bluesound-multiroom en een fantastisch geluid.

NAD M10 – compacte en exclusieve muziekinstallatie met 2 x 100 watt, Bluesound-multiroomstreaming, kristalhelder geluid, optimale gebruiksvriendelijkheid en een schitterende afwerking van glas en aluminium

  • Exclusief, compact en stevig ontwerp van aluminium en glas (breedte 21 cm)
  • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming
  • Extreem helder en gedetailleerd geluid, veel vermogen
  • Heel interieurvriendelijk met platte wandluidsprekers en compacte subwoofer
  • TV-geluid met volumeregeling via HDMI/CEC

De M10 is een compact en exclusief streamingsysteem voor iedereen die alleen het allerbeste wil – voor zijn geluid en interieur. Hij heeft 2 x 100 watt en klinkt even goed als een fullsize high-end installatie. Het design is gemaakt van glas en aluminium met een finish die je moet zien om het te geloven.

Het mooie touchpanel op de voorkant is een ervaring op zich en maakt het heel eenvoudig om de M10 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om met de Bluesound-app te luisteren naar muziek van bijv. een streamingservice of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk direct informatie over het nummer, de artiest, het artwork enzovoort weer.

Dankzij een bescheiden breedte van 21 cm past de M10 in elke kamer, en of hij nu aan staat of uit; het is een absolute eye-catcher.

Lyngdorf MH-2 + DALI SUB C-8 D – compact en interieurvriendelijk hifi-systeem met heel goed geluid

De Lyngdorf MH-2 is een supercompacte, platte en elegante satelliet-wandluidspreker die, in combinatie met de compacte SUB C-8 D, je muziek en TV een extreem goed geluid geeft. Samen zorgen ze voor een fullrange-geluidsbeeld met schitterende hifi-kwaliteit, zonder dat ze te veel aandacht opeisen in je interieur.

Je kunt de MH-2 heel eenvoudig aan de wand hangen met behulp van het geïntegreerde sleutelgatsysteem. De exclusieve finish van zwarte pianolak of matwitte lak is echt schitterend om te zien. Je kunt de subwoofer van DALI in een hoek zetten, of waar jij vindt dat hij het beste past. En je kunt kiezen tussen een witte of zwarte finish.

Meer informatie over de NAD M10
Meer informatie over de Lyngdorf MH-2
Meer informatie over de DALI SUB C-8 D

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.