HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD M10 + B&W 707 S2 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M10 + B&W 707 S2 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De M10 en 707 S2 vormen een exclusief streamingsysteem voor iedereen die muziek en zijn interieur belangrijk vindt. Uniek en compact ontwerp, schitterende finish, geïntegreerde Bluesound-multiroom en een fantastisch geluid. Slechts 21 cm breed!

NAD M10 – compacte en exclusieve muziekinstallatie met 2 x 100 watt, Bluesound-multiroomstreaming, kristalhelder geluid, optimale gebruiksvriendelijkheid en een schitterende afwerking van glas en aluminium

  • Exclusief, compact en stevig ontwerp van aluminium en glas (breedte 21 cm)
  • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming
  • Extreem helder en gedetailleerd geluid, veel vermogen
  • Voorkant met grote kleurendisplay voor artwork en bediening
  • TV-geluid met volumeregeling via HDMI/CEC

De M10 is een compact en exclusief streamingsysteem voor iedereen die alleen het allerbeste wil – voor zijn geluid en interieur. Hij heeft 2 x 100 watt en klinkt even goed als een fullsize high-end installatie. Het design is gemaakt van glas en aluminium met een finish die je moet zien om het te geloven.

Het mooie touchpanel op de voorkant is een ervaring op zich en maakt het heel eenvoudig om de M10 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om met de Bluesound-app te luisteren naar muziek van bijvoorbeeld een streamingservice of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk direct informatie over het nummer, de artiest, het artwork enzovoort weer.

Dankzij een bescheiden breedte van 21 cm past de M10 in elke kamer en of hij nu aan staat of uit, het is een absolute blikvanger.

B&W 707 S2 – supercompacte luidspreker met hifi-kwaliteit

De 707 S2 is het kleinste model uit de 700-serie. Hij is speciaal ontwikkeld voor mensen die een overtuigend hifi-geluid en mooie finish willen, maar niet tegen grote luidsprekers aan willen kijken. De 707 S2 kan zonder probleem in een boekenkast staan en hij komt helemaal goed tot zijn recht op een goede standaard. Bowers & Wilkins heeft al jarenlang de ene prijs na de andere ontvangen voor deze luidspreker; en als je de 707 S2 hoort, begrijp je waarom! Hij heeft een schitterend design en zit propvol geavanceerde techniek – een echte beleving voor je ogen én oren.

De 707 S2 is verkrijgbaar in echt rozenhoutfineer, matwit of zwarte hoogglanslak. Bijpassende standaard apart verkrijgbaar (FS-700 S2).

Meer informatie over de NAD M10
Meer informatie over de Bowers & Wilkins 707 S2

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.