HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

NAD C328 + DALI OBERON 1

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C328 + DALI OBERON 1

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De C328 + OBERON 1 is een compact muzieksysteem met een schitterend en krachtig hifi-geluid voor alle digitale en analoge muziekbronnen, inclusief draaitafel. Inclusief Bluetooth en geniale TV-functionaliteit.

NAD C328 + DALI OBERON 1 – interieurvriendelijke muziekinstallatie met Bluetooth, schitterend geluid en perfecte TV-functionaliteit

  • Indrukwekkende geluidskwaliteit en veel vermogen voor deze prijsklasse
  • Geïntegreerde Bluetooth voor streaming vanaf smartphone enz.
  • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
  • Frontdisplay met volumeweergave

De C328 + OBERON 1 is een echt hifi-stereosysteem met genoeg vermogen en alle functies die je nodig hebt voor je muziek. Met Bluetooth kun je muziek streamen vanaf je smartphone, inclusief streamingservices, YouTube en internetradio.

Je kunt digitale en analoge muziekbronnen aansluiten, inclusief draaitafel, en de combinatie NAD/DALI staat garant voor jarenlang topgeluid. Met stijlvol, compact ontwerp, 2 x 50 NAD-watt en een bijzonder goede geluidskwaliteit. Dit is een serieus stereosysteem!

Perfect voor de TV
Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. De C328 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.

DALI OBERON 1 – kleine luidsprekers met een groot geluid
De OBERON 1 is een supercompacte hifi-luidspreker die optimaal klinkt in combinatie met een goede versterker zoals de C328. Je kunt de OBERON 1 aan de muur hangen met het sleutelgatsysteem, in een kast zetten of op een standaard plaatsen. Hoe dan ook, je krijgt een overtuigend, open en dynamisch stereogeluid waarmee je de meeste kamers wel kunt vullen.

De C328 is verkrijgbaar in het zwart. De OBERON 1 is verkrijgbaar in het zwart, wit, licht eikenhout of donker notenhout.

Meer informatie over de NAD C328
Meer informatie over de DALI OBERON 1

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.